04-08-14 Σύσκεψη εργασίας στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για το “Κοινωνικό Σχολείο”

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔04/08/2014 - 18:33 | Author: Newsroom

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σύσκεψη εργασίας στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για το “Κοινωνικό Σχολείο”

Σύσκεψη εργασίας με αντικείμενο το “Κοινωνικό Σχολείο” πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 4 Αυγούστου στις 14:00 το μεσημέρι , στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Στην σύσκεψη έλαβαν μέρος ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Ανδρέας Λοβέρδος, ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Κώστας Κουκοδήμος, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Γιάννης Ανδριανός, η Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., κα Τζένη Κρεμαστινού , η ηθοποιός, σκηνοθέτης και καλλιτεχνική επιμελητήρια κα Τατιάνα Λυγερή και ο καθηγητής του τμήματος “Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής” του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, κ. Γιάννης Μανιός.
Στη σύσκεψη συζητήθηκαν εκτενώς οι δράσεις και τα προγράμματα που θα υλοποιηθούν και στους δέκα άξονες ( άθληση, διατροφή, ναρκωτικά, κάπνισμα & αλκοόλ, σεξουαλική αγωγή, μολυσματικές ασθένειες, ρατσισμός, χουλιγκανισμός, αισθητική, ολυμπισμός) .
Ο Υπουργός σημείωσε ότι σχεδιάζονται ήδη τα χρονοδιαγράμματα και ενεργοποιούνται όλοι οι σχετικοί με αυτά τα ζητήματα φορείς ώστε το κοινωνικό σχολείο να είναι έτοιμο να λειτουργήσει με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Loading...
  • europalso

    ideascentral