02-09-14 Παρέμβαση Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέα Λοβέρδου στην Τηλεοπτική εκπομπή «Πρωινό Mega».

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔02/09/2014 - 10:44 | Author: Newsroom

Δελτίο Τύπου

Παρέμβαση Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέα Λοβέρδου στην Τηλεοπτική εκπομπή «Πρωινό Mega».

Σε παρέμβαση του στην τηλεοπτική εκπομπή, ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέας Λοβέρδος , αφού καλωσόρισε το νέο Υφυπουργό Παιδείας κ. Γιώργο Στύλιο τονίζοντας ότι θα συνεργαστεί μαζί του πολύ καλά, μίλησε για:

Τον απερχόμενο Υφυπουργό παιδείας Κώστα Κουκοδήμο:

«Εξαιρετικά είχαμε συνεργαστεί με τον Κώστα Κουκοδήμο και μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση χθες που ακούστηκε ότι παραιτήθηκε ο Κώστας Κουκοδήμος γιατί είχε περιορισμένες αρμοδιότητες ή πως του αφαιρέθηκαν αρμοδιότητες.

Θέλω να υπενθυμίσω ότι ο ίδιος χθες με δηλώσεις του είπε ότι δεν υπήρχε τέτοιο θέμα και θα ήθελα να σας πω ότι και οι δυο Υφυπουργοί Παιδείας πήραν αρμοδιότητες από την πρώτη εβδομάδα που ήρθανε στο Υπουργείο, ήμασταν πιο γρήγοροι στον τομέα αυτό. Διαιρέσαμε τις αρμοδιότητες δια του τρία. Η τοποθέτηση του Γενικού Γραμματέα δεν σήμανε μείωση αρμοδιοτήτων για τον κ. Κουκοδήμο. Ο οποίος Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου, δεν έχει ακόμη αρμοδιότητες. Θέλω να πω πως πρόκειται για μια φήμη, κακοήθη, η οποία ήθελα να ξεκαθαρίσω πως δεν ισχύει.

Ισχύουν οι ημερομηνίες που σας είπα, είναι Υπουργικές Αποφάσεις , που τις υπέγραψε ο Πρωθυπουργός και εγώ. Πολλές αρμοδιότητες στους Υφυπουργούς και καμία στο Γενικό Γραμματέα δεν έχει περάσει ακόμη.

Δεν τίθεται κανένα θέμα περί αρμοδιοτήτων , από Ιούλιο είχε αρμοδιότητες ο κ.Κουκοδήμος. Όποιος το έκανε αυτό είναι γιατί ήθελε κάτι να καλύψει».

Την εκδήλωση στο Ζάππειο :

«Μικρή ομάδα ήταν αυτή που αποδοκίμασε τον κ. Βενιζέλο, από ότι μπόρεσα να διακρίνω. Ο περισσότερος κόσμος δεν αποδοκίμαζε. Ήταν εκεί για να δείξει ότι η χώρα έχει ανάγκη τη Δημοκρατική Παράταξη. Δεν νομίζω ότι εκφράζει κανέναν αυτός ο τρόπος αποδοκιμασίας. Έχουμε αύριο τη μεγάλη εκδήλωση, χθες ήταν πολύ κόσμος εκεί.

Η Δημοκρατική παράταξη έχει προσφέρει πολλά, αυτή τη στιγμή είναι παράγοντας σταθερότητας , αύριο στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για τα 40 του χρόνια, που δεν είναι 40 χρόνια κρίσης , είναι 40 χρόνια μεγάλης προσφοράς, όλα αυτά θα πάνε πίσω».

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Loading...
  • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    europalso

    ideascentral