01-08-14 Συνάντηση Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέα Λοβέρδου, με τον Περιφερειακό Διευθυντή Αττικής και τους …

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔01/08/2014 - 16:31 | Author: Newsroom

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέα Λοβέρδου, με τον Περιφερειακό Διευθυντή Αττικής και τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής.

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη εργασίας μεταξύ του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέα Λοβέρδου και του Περιφερειακού Διευθυντή Αττικής και των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής.
Στη σύσκεψη τέθηκαν προς συζήτηση ζητήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι διευθυντές στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς. Ζητήματα που αφορούν για παράδειγμα, στην έγκαιρη πλήρωση των κενούμενων θέσεων των εκπαιδευτικών, στη δυνατότητα των εκπαιδευτικών να διδάσκουν μαθήματα και πέρα από το γνωστικό τους αντικείμενο, στην άρση πιθανών εμποδίων που αντιμετωπίζουν τα σχολεία στη συμμετοχή τους στα προγράμματα Εrasmus, στη γραφειοκρατία για τις σύντομες άδειες υγείας, για τη δραστηριοποίηση των σχολείων γονέων, για τα προβλήματα που δημιουργεί η εσφαλμένη εφαρμογή της ασφαλιστικής νομοθεσίας σε σχέση με τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, κτλ.
Ο Υπουργός διαβεβαίωσε ότι στα όποια προβλήματα υπάρχουν θα δοθούν λύσεις προκειμένου να ξεκινήσει ομαλά η νέα σχολική χρονιά.
Νέα σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Αυγούστου.
Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Loading...
  • europalso

    ideascentral