Ο Codex Alimentarius κυλά στο αίμα μας – Ο έλεγχος του παγκόσμιου πληθυσμού περνά από τη διατροφή

ΥΓΕΙΑ 🕔13/04/2016 - 09:03 | Author: Newsroom

Ο αρχαίος Έλληνας και διασημότερος γιατρός στον κόσμο Ιπποκράτης, είχε κάποτε πει ” Η τροφή σου να είναι το φάρμακο σου και το φάρμακο σου να είναι η τροφή σου”.

Κάποιος άλλος πάλι, είχε πει πως “ουσιαστικά είμαστε ο,τι τρώμε” και ως ένα βαθμό είχε κάποιο δίκιο.
της Αθηνάς Ισιγώνη
Από το τέλος του Β παγκοσμίου πολέμου που έδωσε το έναυσμα για τη δημιουργία του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), η παγκόσμια ελίτ πολιτικών, τραπεζιτών και ισχυρών επιχειρηματιών, έθεσε ως στόχο ζωής τον πλήρη έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού σε όλα τα επίπεδα και τις βαθμίδες ελευθερίας που καθορίζουν τη ζωή και την καθημερινότητά του. Ο ΟΗΕ λοιπόν σταδιακά, θα έπαιζε το ρόλο του εκτελεστικού οργάνου της παγκοσμιοποιήσης με επικυρώσεις κανονισμών και συνθηκών, πάντα “υπέρ της ανθρωπότητας”.
Η περίφημη δίκη της Νιρεμβέργης, που καταδίκασε αρκετούς Γερμανούς ναζί και συνεργάτες τους για εγκλήματα εναντίον της ανθρωπότητας, έστειλε στη φυλακή το διευθυντή της βιομηχανίας χημικών Ι.G Farben, η οποία παρασκεύαζε το θανατηφόρο αέριο που χρησιμοποιούνταν στους θαλάμους αερίων. Το όνομα αυτού του εγκληματία πολέμου ήταν der Meer. Με τα σχέδια του να έχουν ναυαγήσει και τα χρόνια του να περνούν στο κελί, ο εγκληματίας κατά της ανθρωπότητας, σκέφτηκε και αποφάσισε να ενοχλήσει στελέχη του ΟΗΕ για τη νέα του ιδέα, που αυτή τη φορά θα λάμβανε αργότερα σάρκα και οστά. Ο der Meer, αφού απέτυχε μέσω του Χίτλερ να γευτεί μια παγκόσμια κατάσταση επιβολής ελέγχου, τώρα σκοπεύει να το πετύχει μέσα από το δεύτερο πολυτιμότερο αγαθό για την επιβίωση του ανθρώπου, την τροφή. Κατάφερε λοιπόν να πείσει μια πρόχειρα φτιαγμένη ομάδα εργασίας στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, πως ο έλεγχος της τροφής και των συστατικών της θα επιφέρει ταχύτατα τον πλήρη έλεγχο των μαζών σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ παράλληλα εξήγησε πως αφού οι άνθρωποι ουσιαστικά θα τρώνε τα ίδια, τότε μοιραία θα παθαίνουν και τα ίδια! Άρα έτσι θα μπορούσε να προωθηθεί ο τομέας της φαρμακοβιομηχανίας για να ισορροπήσει τις ελλιπείς διατροφικές ανάγκες του πληθυσμού που αναγκαστικά θα προέκυπταν.
Έτσι λοιπόν μαγεμένα από τον δολοφόνο της ανθρωπότητας, τα ανώτερα κλιμάκια του ΟΗΕ σε συνεννόηση με επιφανείς επιχειρηματίες του κλάδου της χημείας και της φαρμακολογίας, συγκρότησαν ταχύτατα μια επιτροπή εμπορίου τροφής (Trade Comission) , που έλαβε την ονομασία ” Codex Alimentarius” και που θα ήταν η αρμόδια επιτροπή για την υλοποίηση της “υπέροχης” ιδέας του διευθυντή της I.G Farben, που για την ιστορία χωρίστηκε αργότερα σε τρία μεγαθήρια της παγκόσμιας βιομηχανίας, τη Bayer, τη BASF και τη Hoechst. Και φυσικά όπου υπάρχει η λέξη Trade δηλαδή εμπόριο, τότε εκεί υπάρχει και άφθονο χρήμα. Η επιτροπή διατροφικού κώδικα ( Codex Alimenterius), δεν έχει καμία νομική υπόσταση (κάτι που είναι αναμενόμενο), δεν έχει καμία σχέση με την διατροφική υγεία των πολιτών και δεν αποτελεί κανένα μέσο προστασίας του καταναλωτή. Αυτή λοιπόν η παγκόσμια επιτροπή (αφού έχει τις ευλογίες του ΟΗΕ), είναι εποπτεύουσα σε άλλες 27 επιμέρους επιτροπές, που συνέλεξαν και συνεχίζουν να συλλέγουν πληροφορ ίες για όλα τα είδη τροφής στον πλανήτη μας. Το κρέας, το ψάρι, το λάδι, τα δημητριακά, τα λαχανικά, τα ζυμαρικά ,τα όσπρια, τα ποτά, τους χυμούς ,ακόμα και το νεράκι που πίνουμε! Για το σκοπό αυτό οι επιτροπές αυτές, παρουσίασαν στη διευθύνουσα επιτροπή, πάνω από 4.000 περιοριστικές οδηγίες για το ποια θα είναι τα ανώτατα όρια θρεπτικών στοιχείων των τροφών που επιλέγουμε να φάμε. Προσοχή! Πλέον θα καταγράφεται και θα ισχύει από τον Codex Alimentarius μόνο ο κατάλογος των ουσιών που επιτρέπονται να περιλαμβάνουν οι τροφές, καθιστώντας άμεσα παράνομη την οποιαδήποτε παρασκευή τροφής που δεν περιέχει όχι μόνο αυστηρά αυτά που προβλέπει η επιτροπή, αλλά και τις ακριβείς δοσολογίες των θρεπτικών συστατικών, που θα πρέπει να γνωρίζουμε πλέον πως είναι και θα είναι σημαντικά μικρότερες από αυτές που χρειάζεται πραγματικά ο ανθρώπινος οργανισμός για να λειτουργήσει φυσιολογικά χωρίς επιπτώσεις στην υγεία του, με την ευγενική χορηγία και του Παγκόσμιου Οργανισμού Αγροτικής Παραγωγής και Τροφίμων.
Φυσικά οι κανόνες αυτοί ισχύουν για όλα τα μέλη του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, άρα και της Ελλάδας. Έτσι, όλα τα κράτη, θα έχουν την υποχρέωση να οριοθετήσουν οτιδήποτε παράγουν ή εξάγουν, αυστηρά μέσα στο πλαίσιο του Codex Alimentarius, κατεβάζοντας τα ποσοστά των θρεπτικών ουσιών, βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία) πολύ πιο κάτω από τις ποσότητες που πρέπει να λαμβάνουμε καθημερινά για να παραμένουμε υγιείς. Σταδιακά η εφαρμογή αυξητικών ορμονών θα καταστεί υποχρεωτική τόσο στα βοοειδή ,όσο και τα πουλερικά. Ιδιαίτερα η καρκινογόνος αυξητική ορμόνη r BGH της εταιρείαςMonsato, έχει κατακτήσει (με το αζημίωτο φυσικά) τους ζωοτρόφους, τους μεσάζοντες και τους τελικούς αποδέκτες των προϊόντων ( supermarkets). Ουσιαστικά ο Codex Alimentarius βάζει σε υποχρεωτική διαδικασία επεξεργασίας, όλα τα είδη τροφής.
Μια από τις 27 επιτροπές του φονικού Κώδικα, που “βομβαρδίζει” με πληροφορίες προς εφαρμογή τους προιστάμενους, μελέτησε και κατέληξε πως το φθόριο, που παράγεται κυρίως από τα βιομηχανικά απόβλητα, επηρεάζει τη βιοχημεία του εγκεφάλου, μετατρέποντας τους ανθρώπους σε υπάκουα όντα, ήρεμα και πρόθυμα να συμφωνήσουν σε ότι προκύψει. Τώρα πια πάνω από το 66% του νερού στις ΗΠΑ φθοριώνεται τακτικά!
Στη χώρα μας, ήδη από τον Απρίλιο του 2006, με ψήφιση από επιτροπή, ο Codex Alimenterius έχει απλώσει τις ρίζες του για τα καλά στην εγχώρια αγροτική παραγωγή και κτηνοτροφική παραγωγή. Για να πάρετε μια γεύση του περί τίνος πρόκειται και γιατί οι εκάστοτε κυβερνήσεις χτυπούν αλύπητα τον Έλληνα αγρότη και τα “ντόπια” αγροτικά προϊόντα της ελληνικής γης, αρκεί να σας γνωστοποιήσουμε πως τα φυτικά ας πούμε προϊόντα έχουν πολύ χαμηλό κόστος για την παραγωγή, αλλά αν εισέλθουν στο εμπόριο ως αποτέλεσμα επεξεργασίας των φαρμακευτικών εταιριών, τότε η αξία τους αυξάνεται πάνω από χίλιες φορές. Δηλαδή, Στην ελληνική οι ψηφησθέντες ως ” Natura” περιοχές, υπερβαίνον το 23% σε έκταση, σε σχέση με τις αντίστοιχες περιοχές άλλων χωρών που δεν υπερβαίνουν το 5%. Όπως αντιλαμβάνεστε οι χαρακτηρισμένες ως ” natura” εκτάσεις γης με κάθε λογής θεραπευτικό βότανο, είναι έτοιμες προς εκμετάλλευση από γνωστές άγνωστες φαρμακοβιομηχανίες! Επιπλέον, ο μέσος Έλληνας αγρότης δεν θα μπορεί εύκολα να προωθήσει το προϊόν του σε μια αλυσίδα σούπερμάρκετ, αφού θα πρέπει το προϊόν να πληρεί όλες τις προϋποθέσεις του Codex Alimentarius, για να πάρει τη θέση του στα ράφια.
Το σίγουρο από την σταδιακή εφαρμογή του φρικτού και δολοφονικού παγκόσμιου κώδικα διατροφής, είναι η έκρηξη του ποσοστού θνησιμότητας ανά τον κόσμο, από σοβαρές ασθένειες που θα προέρχονται από κακής ποιότητας και εμποτισμένες με θανατηφόρα χημικά και συντηρητικά τροφές. Όπως όλα δείχνουν τα σκοτεινά κέντρα εξουσίας της παγκόσμιας “ελίτ” έχουν ένα ακόμη θανάσιμο όπλο, για τον έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού.

Loading...
  • europalso

    ideascentral