Η στοματική υγιεινή έχει τα μυστικά της

ΥΓΕΙΑ 🕔14/01/2017 - 22:47 | Author: Newsroom

Το σύνολο των ενεργειών για την φροντίδα των δοντιών είναι απόλυτα αναγκαίο και μας προσφέρει εκτός από ένα καθαρό και υγιές στόμα, αυτοπεποίθηση και άψογη αισθητική.

Φυσικά, το κυριότερο μέλημα είναι η απομάκρυνση της μικροβιακής πλάκας και η διατήρηση ενός περιβάλλοντος που δεν ευνοεί την εκδήλωση παθήσεων των δοντιών, των ούλων και γενικά της στοματικής κοιλότητας. Η καλή στοματική υγιεινή σε συνδυασμό με τη σωστή διατροφή και τις τακτικές επισκέψεις στον οδοντίατρο αποτελούν τους τρεις σημαντικότερους παράγοντες για τη διατήρηση της στοματικής υγείας.

Ιδιαίτερα δημοφιλή λύση για το καθημερινό βούρτσισμα των δοντιών αποτελούν οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες. Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά, καθώς η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα καθαρίζει σε μεγαλύτερο βάθος σε σχέση με μια κοινή οδοντόβουρτσα, φτάνει έως τα πιο δύσκολα σημεία και αφαιρεί περισσότερη πλάκα από οποιαδήποτε κοινή οδοντόβουρτσα.

Βέβαια κάποιοι θεωρούν ότι πρόκειται για ακριβή λύση και ίσως δεν έχουν άδικο. Η Oral-B διαθέτει εξαιρετικές ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες και μάλιστα σε πολύ καλές τιμές. Οι περισσότεροι άνθρωποι αγνοούν ότι με την αγορά μιας καλής ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας προκύπτει ένα πάγιο έξοδο που αφορά τα ανταλλακτικά βουρτσάκια. Ευτυχώς γι’ αυτά, υπάρχει μια οικονομική λύση. Μέσω του www.evrika.gr σας δίνεται η δυνατότητα να προμηθευτείτε 8 Συμβατά Ανταλλακτικά Βουρτσάκια για Οδοντόβουρτσες Oral-Β με τιμή μόλις 9.90 ευρώ.

Τα συγκεκριμένα βουρτσάκια διαθέτουν προηγμένο σύστημα ινών που εξασφαλίζει απόλυτο καθαρισμό και ουσιαστικά αποτελούν βασικό παράγοντα για αποτελεσματική απομάκρυνση της οδοντικής πλάκας.

Στο www.evrika.gr θα βρείτε τις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες με τις οποίες είναι συμβατά τα 8 Ανταλλακτικά Βουρτσάκια. Με 9.90 ευρώ δε, θα αποκτήσετε έναν πανίσχυρο σύμμαχο στην καταπολέμηση της μικροβιακής οδοντικής πλάκας, της τερηδόνας και της ουλίτιδας.

Loading...
  • europalso

    ideascentral