Η πλαστική χειρουργική που κάνει θαύματα

ΥΓΕΙΑ 🕔22/12/2015 - 08:01 | Author: Newsroom

Μία διεθνής καινοτομία στον τομέα της Πλαστικής Χειρουργικής, με εμπνευστές και διοργανωτές τον Πλαστικό Χειρουργό, κ.Γιώργο Σκούρα, και τον Χειρουργό ΩΡΛ, κ. Αθανάσιο Σκούρα, έλαβε χώρα στις 12 Δεκεμβρίου, στην Κλινική Ρέα.

Οι δύο χειρουργοί διοργάνωσαν Ημερίδα Πλαστικής Χειρουργικής κατά τη διάρκεια της οποίας μεταμόρφωσαν το πρόσωπο μίας ασθενούς, πραγματοποιώντας Facelift, Ρινοπλαστική και Βλεφαροπλαστική, ενώ όλη η διαδικασία του τριπλού χειρουργείου μεταδόθηκε ζωντανά στους γιατρούς που παρακολουθούσαν από την αίθουσα συνεδρίων, υποβάλλοντας τις ερωτήσεις τους.

Τo Facelift & τη Βλεφαροπλαστική ανέλαβε ο κ. Γιώργος Σκούρας, ενώ τη Ρινοπλαστική ο κ. Αθανάσιος Σκούρας.

Ο κ. Γιώργος Σκούρας, εξειδικευμένος στο Facelift, μας μίλησε γι’αυτήν την τόσο δημοφιλή επέμβαση: “Tο facelift είναι η όμορφη, η μαγευτική επέμβαση της Πλαστικής Χειρουργικής. Είναι όμορφη καταρχάς για το χειρουργό, γιατί πρέπει να εκτελεί πολύ λεπτούς χειρισμούς,να είναι πολύ ακριβής στις κινήσεις του, να σέβεται τους ιστούς, να συμπεριφέρεται στους ιστούς κατά κάποιον τρόπο σαν να ανήκουν στο δικό του πρόσωπο. Είναι βεβαίως εξίσου όμορφη για τον ασθενή, γιατί γυρίζει το χρόνο 10-15 έτη πίσω.

Με το facelift επανορθώνουμε τις βλάβες που έχει επιφέρει η γήρανση στο πρόσωπο. Πιο αναλυτικά, αντιμετωπίζουμε τη χαλάρωση και την πτώση στην περιοχή του κροτάφου και των φρυδιών, στα ζυγωματικά, τις παρειές και φυσικά στο λαιμό. Συνήθως, μαζί με το facelift κάνουμε και βλεφαροπλαστική για να διορθώσουμε τη χαλάρωση των βλεφάρων.”

Παράλληλα, μας μιλά για μία νέα τάση που παρατηρείται στους ασθενείς, διεθνώς αλλά και στην Ελλάδα: “Πλέον, οι ασθενείς που επιθυμούν να διορθώσουν συνολικά το πρόσωπό τους, υποβάλλονται σε full face makeover, στο οποίο μπορεί πραγματοποιηθεί facelift, βλεφαροπλαστική και ρινοπλαστική στην ίδια επέμβαση. Έτσι, ο ασθενής ανανεώνεται, απαλλάσσεται από οτιδήποτε μπορεί να τον ενοχλεί στο πρόσωπό του, σε ένα χειρουργείο και υπο γενική αναισθησία. Το αποτέλεσμα είναι πάντα φυσικό, ακόμα και σε αυτές τις πολλαπλές επεμβάσεις, και ο περίγυρος του ασθενούς θα αντιληφθεί ένα πιο ξεκούραστο και όμορφο πρόσωπο, χωρίς όμως να μπορεί να προσδιορίσει την αλλαγή ή να αντιληφθεί ότι έχει γίνει κάποια επέμβαση. Αυτή είναι και η επιτυχία των επεμβάσεων πλαστικής χειρουργικής.”

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral