Η Merck στηρίζει την Πολλαπλή Σκλήρυνση

ΥΓΕΙΑ 🕔26/05/2016 - 09:01 | Author: Newsroom

Με όχημα το ποδήλατο που εκφράζει την Ανεξαρτησία, το φετινό σύνθημα της Παγκόσμιας Ημέρας Πολλαπλής Σκλήρυνσης, η εταιρία Merck συμμετείχε σε πλήθος δραστηριοτήτων για την ευαισθητοποίηση των εργαζομένων της και του κοινού παγκοσμίως.

Οι δράσεις της καμπάνιας ενημέρωσης περιλαμβάνουν:

-Δημιουργία ενημερωτικής ιστοσελίδας (microsite) www.MSday.gr στην οποία παρέχονται πληροφορίες για την Πολλαπλή Σκλήρυνση.
-Δημιουργία εταιρικής σελίδας (προφίλ) Facebook https://www.facebook.com/MSdaygr-1733596340218756/
-Ενημερωτικό σποτ στο ραδιόφωνο και διαφημιστικό banner στο internet με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση και ενημέρωση.

Οι δράσεις της Merck κορυφώθηκαν με:

-Την οικονομική υποστήριξη στο Σύλλογο Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας (ΣΑΜΣκΠ) για τη λειτουργία ενημερωτικού περιπτέρου στην Πλατεία Κοραή την παραμονή της Παγκόσμιας Ημέρας για την ΠΣ (24 Μαΐου 2016), που εξελίχθηκε σε γιορτή με μουσική από dj, ξυλοπόδαρο και ανάρτηση φωτογραφιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τα #MSdaygr, #MSday24 και #StrongerthanMS.

Η Merck επιχορήγησε και την εκτύπωση των ενημερωτικών εντύπων για την ΠΣ που διανεμήθηκαν από τον ΣΑΜΣκΠ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα.

-Εκδήλωση στα γραφεία της Μerck ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας (25 Μαΐου 2016) για την ΠΣ, όπου οι εργαζόμενοι έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν τι σημαίνει για εκείνους «Ανεξαρτησία», σε έναν τοίχο γεμάτο ευχές και μηνύματα.

Επίσης, δημιουργήθηκε και προβλήθηκε στη Merck ένα video από τους εργαζόμενους στην Ομάδα Νευρολογίας, στο οποίο εξέφρασαν τις προσδοκίες τους για τους ασθενείς με ΠΣ και τη σημασία της δέσμευσης της Merck στον τομέα αυτό.

Η Μαρία Σπανοπούλου, Υπεύθυνη Εταιρικής Επικοινωνίας της Merck, δήλωσε: «Η Μerck, με επίκεντρο τον άνθρωπο, συμβάλλει ενεργά και είναι δίπλα στους ασθενείς με Πολλαπλή Σκλήρυνση, πάντα σε εναρμόνιση με το παγκόσμιο εταιρικό μας σύνθημα “As One For Patients”.

Η Ανεξαρτησία αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την ισορροπία κάθε ανθρώπου, και ειδικότερα ενός ασθενή με ΠΣ. Ευελπιστούμε ότι με τις δράσεις και τη δική μας ενεργή συμμετοχή, θα ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο και θα συμβάλλουμε ώστε ακόμα περισσότεροι συνάνθρωποι με ΠΣ να νιώσουν και να είναι πραγματικά ανεξάρτητοι».

Loading...
  • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    europalso

    ideascentral