Η δίαιτα του κορσέ: Πώς λειτουργεί και πώς γίνεται η μέση δακτυλίδι;

ΥΓΕΙΑ 🕔13/04/2016 - 12:27 | Author: Newsroom

Την έχουν δοκιμάσει οι Jessica Alba, Kim Kardashian και Khloe Kardashian για να σμιλέψουν το σώμα τους- και τα κατάφεραν. Γιατί να μην κάνεις και εσύ τη δίαιτα του κορσέ;

Πρόκειται για μία από τις παλαιότερες μεθόδους αδυνατίσματος που επέστρεψε στην επικαιρότητα μέσω των celebrities που προαναφέραμε. Η μέθοδός της είναι κάτι παραπάνω από απλή: Φοράς κορσέ. Πώς όμως λειτουργεί; Πώς σου σμιλεύει τη μέση και γίνεται…δακτυλίδι;
Τρως λιγότερο. Με τον κορσέ να σε πιέζει δεν υπάρχει περίπτωση να φας παραπάνω από ό,τι χρειάζεσαι. Θα νιώθεις άβολα και θα σε σφίγγει.
Θα μάθεις να τρως μικρά γεύματα. Ξέρεις καλά πως το μυστικό στο αδυνάτισμα κρύβεται στα πολλά μικρά γεύματα μέσα στην ημέρα. Επειδή δεν θα μπορείς να τρως πολύ σε ένα γεύμα, θα οδηγηθείς στο να τρως τακτικά μικρότερα γεύματα, συνεπώς θα αδυνατίσεις.
Θα σκέφτεσαι την κάθε μπουκιά. Φορώντας τον κορσέ δεν θα υποκύψεις στον πειρασμό του να τσιμπήσω κάτι από αυτό το ταπεράκι ή δεν πειράζει να φάω λίγο παραπάνω τώρα. Θα σκέφτεσαι πριν φας και αυτό μόνο σωτήριο θα αποδειχθεί στην προσπάθεια που κάνεις για απώλεια κιλών και πόντων.
Θα χάσεις πόντους άμεσα και όλοι θα σου λένε πώς αδυνάτισες. Αυτό θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου και θα σε κάνει να συνεχίσεις τη δίαιτά σου με άλλο αέρα. Η ψυχολογία μας όταν ξεκινάμε μια δίαιτα είναι το Α και το Ω. Το λένε και οι ειδικοί.
Δεν θα κάθεσαι σε καρέκλα. Δηλαδή θα κάθεσαι αλλά για λίγο αφού μετά από μερικά λεπτά ο κορσές θα σε κάνει να νιώσεις άβολα. Θα σηκώνεσαι, θα περπατάς, θα κάθεσαι όρθια παραπάνω ώρα και έτσι θα χάνεις θερμίδες χωρίς καν να το καταλάβεις. Τέρμα η καθιστική ζωή!

Loading...
  • europalso

    ideascentral