• BANNERS LOGO

  • ad728x90 (ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ)

  • Διατροφή και καρκίνος του στομάχου: Οι παράγοντες κινδύνου

    ΥΓΕΙΑ 🕔 Οκτώβριος 21, 2016 στις 21:03 μμ

    Προστατευτικοί παράγοντες

    – Σκόρδο ακατέργαστο ή ελαφρά μαγειρεμένο

    – Τρόφιμα πλούσια σε καροτενοειδή και λυκοπένιο

    Ψάρια

    – Τσάι

    – Πολυακόρεστα λιπαρά, βιταμίνη Α και ασκορβικό οξύ

    – Ψύξη των τροφίμων μειώνει τους πιθανούς κινδύνους

    – Λαχανικά: κρεμμύδια

    – Βιταμίνη C: προστατευτική δράση ιδιαιτέρως εναντίον του Helicobacter Pylori

    – Κίτρινα κρεμμύδια

    Παράγοντες κινδύνου

    – Κάπνισμα

    – Υψηλή πρόσληψη πρωτεΐνης, κορεσμένων λιπαρών, χοληστερόλης και νατρίου

    – Υψηλή κατανάλωση οινοπνεύματος

    – Χαμηλή κατανάλωση προϊόντων ολικής αλέσεως

    – Υψηλή κατανάλωση αλατιού

  • ad300x250 (ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ KEIMENOY ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ)

  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΩΣ ΑΡΘΡΑ

  • ADNOW

  • BANNER SLIDE BOTTOM

    Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site !



  • greekteachers.gr
  • BANNER SIDEBAR 1

  • BANNER SIDEBAR 2

  • BANNER SIDEBAR 3

  • Παιδαγωγικά θέματα

    Περισσότερα άρθρα