Παραθέτει το ψήφισμα του Συλλαλητηρίου της 4ης Μαρτίου 2018 και αιτείται την άμεση απόσυρση των νέων προγραμμάτων και βιβλίων του μαθήματος των Θρησκευτικών και την άμεση συγγραφή νέων ορθοδόξων προγραμμάτων και βιβλίων με τη συνεργασία του Υπουργείου Παιδείας, της Εκκλησίας, της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων και Παιδαγωγών από όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης που να απηχούν την εκκλησιαστική διδασκαλία και ευσέβεια στους ορθόδοξους μαθητές.

Αριθμός:

Τύπος:
Αναφορές

Συνοδος / Περίοδος:
Γ΄ Σύνοδος ΙΖ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ)

Θέμα:
παραθέτει το ψήφισμα του Συλλαλητηρίου της 4ης Μαρτίου 2018 και αιτείται την άμεση απόσυρση των νέων προγραμμάτων και βιβλίων του μαθήματος των Θρησκευτικών και την άμεση συγγραφή νέων ορθοδόξων προγραμμάτων και βιβλίων με τη συνεργασία του Υπουργείου Παιδείας, της Εκκλησίας, της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων και Παιδαγωγών από όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης που να απηχούν την εκκλησιαστική διδασκαλία και ευσέβεια στους ορθόδοξους μαθητές.

Κόμμα:

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ημερομηνία:
22/03/2018

Ημ. Τελευταίας Τροποποίησης:
22/03/2018

Καταθέτοντες:

Καράογλου Γεωργίου Θεόδωρος

Υπουργεία:

Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων

Αρχεία Ερωτήσεων:

• [embeddoc url="http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c0d5184d-7550-4265-8e0b-078e1bc7375a/10650680.pdf"]