Εκφράζει την αντίθεσή του στην επιχειρούμενη συρρίκνωση του 1ου ΕΠΑΛ Αλιβερίου, μέσω της μη έγκρισης λειτουργίας της Γ΄ τάξης

Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 🕔30/10/2017 - 23:53 | Author: Newsroom

Εκφράζει την αντίθεσή του στην επιχειρούμενη συρρίκνωση του 1ου ΕΠΑΛ Αλιβερίου, μέσω της μη έγκρισης λειτουργίας της Γ΄ τάξης τεσσάρων ολιγομελών τμημάτων στις ειδικότητες: 1. τεχνικός εγκατάστασης ψύξης αερισμού και κλιματισμού, 2. υπάλληλος διοίκησης και οικονομικών υπηρεσιών, 3. βοηθός νοσηλευτή και 4. κομμωτικής τέχνης και επικαλούμενος τις επιπτώσεις στη μελλοντική επαγγελματική σταδιοδρομία των παιδιών, αιτείται την επίλυση του ζητήματος.

Αριθμός:
171

Τύπος:
Αναφορές

Συνοδος / Περίοδος:
Γ΄ Σύνοδος ΙΖ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ)

Θέμα:
εκφράζει την αντίθεσή του στην επιχειρούμενη συρρίκνωση του 1ου ΕΠΑΛ Αλιβερίου, μέσω της μη έγκρισης λειτουργίας της Γ΄ τάξης τεσσάρων ολιγομελών τμημάτων στις ειδικότητες: 1. τεχνικός εγκατάστασης ψύξης αερισμού και κλιματισμού, 2. υπάλληλος διοίκησης και οικονομικών υπηρεσιών, 3. βοηθός νοσηλευτή και 4. κομμωτικής τέχνης και επικαλούμενος τις επιπτώσεις στη μελλοντική επαγγελματική σταδιοδρομία των παιδιών, αιτείται την επίλυση του ζητήματος.

Κόμμα:

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

Ημερομηνία:
26/10/2017

Ημ. Τελευταίας Τροποποίησης:
26/10/2017

Καταθέτοντες:

Μίχος Αντωνίου Νικόλαος

Υπουργεία:

Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων

Αρχεία Ερωτήσεων:

Δείτε τα συνημμένα αρχεία

Loading...
  • europalso

    ideascentral