Χριστίνα Χριστοπούλου: Η φοιτήτρια από την Αχαΐα που βοηθάει τις προσφυγοπούλες να γεννήσουν! [photo]

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔01/04/2016 - 12:35 | Author: Newsroom

Η Χριστίνα Χριστοπούλου είναι φοιτήτρια στη Μαιευτική Σχολή της Αθήνας….
Βρίσκεται εθελοντικά στον πρόχειρο καταυλισμό των προσφύγων στον Πειραιά και βοηθάει έγκυες προσφυγοπούλες να γεννήσουν, ενώ φροντίζει τα νεογέννητα.

Η Χριστίνα κατάγεται από τα Γιουλέικα Αχαΐας. Βρίσκεται στην Αθήνα για τις σπουδές της. Το tempo24.gr την εντόπισε στον Πειραιά να χαρίζει απλόχερα την αγάπη της, τη φροντίδα και το χαμόγελό της στις γυναίκες που φέρνουν ζωή μέσα σε δύσκολες συνθήκες.

alt

Η Χριστίνα όμως δεν είναι η μόνη. Μαζί της πολλές συμφοιτήτριές της, άφησαν για λίγο την όμορφη φοιτητική ζωή τους και τις υποχρέωσεις τους, για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά σε ανθρώπους τους έχουν ανάγκη.

Επίσης δράεις προγραμματίζονται μέσω του Συλλόγου Μαιών Ελλάδος ώστε να υπάρχει πανελλαδική συμμετοχή σε όλα τα μέρη που έχουν εγκατασταθεί πρόσφυγες και έχουν ανάγκη ιατρικής περίθαλψης.

«Αγαπάω αυτό που κάνω, όσο τίποτα στον κόσμο. Είναι το πάθος μου, γι αυτό κι άφησα τον τόπο μου για να σπουδάσω. Θέλω να γίνω μια άριστη μαία και να γυρίσω πάλι πίσω εκεί που γεννήθηκα και μεγάλωσα για να προσφέρω στους συνανθρώπους μου», λέει στο tempo24.gr η νεαρή φοιτήτρια από τα Γιουλέικα.
Η Χριστίνα Χριστοπούλου, σπουδάζει στο 3ο έτος της Μαιευτικής, ενώ παράλληλα κάνει πρακτική σε μεγάλα δημόσια μαιευτήρια της Αθήνας. Αγωνίζεται και πασχίζει για το καλύτερο δυνατό, ώστε να επιστρέψει στον τόπο της με το πτυχίο και την επιθυμία να προσφέρει στους συναθρώπους της.
Πηγή

Loading...
  • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    europalso

    ideascentral