Βόμβα μεγατόνων! Η Μπαρτσελόνα θα μετακομίσει στο Γαλλικό πρωτάθλημα, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔04/06/2014 - 01:10 | Author: Newsroom

Οι μυστικές υπηρεσίες της Γαλλίας διέρρευσαν την είδηση πως η Μπαρτσελόνα θα μετακομίσει στο γαλλικό πρωτάθλημα εάν ανεξαρτητοποιηθεί η Καταλωνία.

Διαβάστε το story.

Μια “τρελή” ιστορία δημοσιεύεται στο τελευταίο τεύχος του ισπανικού σκανδαλοθηρικού περιοδικού “Interviú”, στην οποία γίνεται λόγος πως η Μπαρτσελόνα ίσως αποχωρήσει από τη La Liga κάποια ημέρα για να μετακομίσει στη Ligue 1.

“H Μπάρσα είναι το κλειδί για την ανεξαρτητοποίηση της Καταλωνίας”, είναι ο τίτλος στο σχετικό κείμενο, το οποίο υπογραμμίζει πως σύμφωνα με διαρροή που προέρχεται από τις μυστικές υπηρεσίες της Γαλλίας, η Μπαρτσελόνα θα γίνει μέλος της Ligue 1 εάν η Καταλωνία γίνει ανεξάρτητη.

Το κείμενο αναφέρει πως η ίδια η Μπαρτσελόνα είναι από μόνη της ένα ισχυρό “εργαλείο” στην προσπάθεια των Καταλανών να αποσχιστούν από την υπόλοιπη Ισπανία ενώ αποκαλύπτει και που θα αγωνίζονται οι “μπλαουγκράνα” σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ούτε στο πρωτάθλημα, ούτε σε μία νέα λίγκα στην Καταλωνία αλλά κάπου πιο μακριά: στη Ligue 1, με τους Γάλλους να είναι έτοιμοι να απορροφήσουν στο πρωτάθλημά τους τη Μπαρτσελόνα όπως έχει γίνει και στην περίπτωση της Μονακό που έχει έδρα το Πριγκηπάτο.

Loading...
  • europalso

    ideascentral