Τραγωδία στην Κίνα για ένα κινητό! Μάνα και γιος έχασαν τη ζωή τους γιατί έπεσε η συσκευή σε έναν βόθρο

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔09/06/2014 - 21:49 | Author: Newsroom

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην Κίνα που άφησε πίσω δύο νεκρούς και τρεις τραυματίες, με όλα αυτά να… συμβαίνουν με αφορμή ένα ολοκαίνουργιο κινητό, κόστους περίπου 240 ευρώ.

Όλα ξεκίνησαν όταν το κινητό μιας γυναίκα έπεσε σε μια καταβόθρα όπου καταλήγουν τα λύματα της περιοχής, στην πόλη Xinxiang.

Το πρώτο θύμα, ο σύζυγος της γυναίκας προσπάθησε να μπει στο βόθρο προκειμένου να πιάσει τη συσκευή. Ωστόσο, έχασε τις αισθήσεις του εξαιτίας της αποφοράς, με αποτέλεσμα να πέσει μέσα στα λύματα. Οι προσπάθειες να τον σώσουν οδήγησαν σε ακόμη μεγαλύτερη τραγωδία.

Η μητέρα του θύματος επιχείρησε να μπει στο βόθρο, αλλά έπεσε και αυτή αναίσθητη. Το ίδιο έκανε και η σύζυγος του άντρα. Ο πεθερός της γυναίκας και δύο γείτονες έσπευσαν να τους βοηθήσουν, αλλά παγιδεύτηκαν και αυτοί. Τελικά η οικογένεια σώθηκε από κατοίκους οι οποίοι, χρησιμοποιώντας σκοινιά, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τους 6 ανθρώπους.

Ο άντρας και η μητέρα του κατέληξαν στο νοσοκομείο, ενώ η γυναίκα που έχασε το κινητό της και οι άλλοι που μπήκαν στο βόθρο νοσηλεύονται.

Loading...
  • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    europalso

    ideascentral