Το συγκινητικό τραγούδι ενός μεσήλικα στην μέση του δρόμου…[video]

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔24/01/2015 - 23:32 | Author: Newsroom

Τι μπορεί να συμβεί, αν αφήσει κανείς ένα πιάνο στη μέση του δρόμου; Παιδιά μπορεί να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, μια παρέα μπορεί να κάνει πλάκα ή ένα νέο ταλέντο να αποκαλυφθεί…

Όταν η Katriona Dean τοποθέτησε το πιάνο της, “Foxgang Amadeus”, στη μέση του δρόμου, δεν είχε ιδέα πως κάποιος θα το χρησιμοποιούσε και ότι μάλιστα θα τραβούσε το ενδιαφέρον των περαστικών.

Όλα συνέβησαν στο Ontario του Καναδά. Μόνο λίγα λεπτά είχαν περάσει από τη στιγμή που η Katriona απομακρύνθηκε από το πιάνο, που πάνω του έχει ζωγραφισμένη μια αλεπού, και πέρασε στην απέναντι πλευρά του δρόμου.

Δεν είχε προλάβει να στήσει ούτε την κάμερά της, όταν είδε έναν ηλικιωμένο άνδρα να πλησιάζει και να κάθεται στο σκαμνί από κορμό δένδρου. Άρχισε να παίζει ένα πολύ γνωστό σε όλους μας τραγούδι, “Say Something”, και αμέσως κατάλαβε ότι κάτι πολύ όμορφο θα γινόταν στην συνέχεια.

Ο Michael McNamara, όπως λέγεται ο άνδρας, έδειξε από την αρχή ότι είναι ένας πολύ καλός πιανίστας. Στην συνέχεια αποδείχθηκε ότι το έχει, όχι μόνο στο πιάνο, αλλά και στο τραγούδι.

Πολλοί περαστικοί σταμάτησαν για να απολαύσουν το υπέροχο τραγούδι. Ο McNamara, όμως, δεν έδωσε μεγάλη σημασία, συνέχισε να τραγουδά και να εκφράζει τα συναισθήματά του.

Το βίντεο, που δεν είναι πολύ καθαρό σε όλα τα σημεία, ανέβασε στο YouTube η Katriona Dean, ζητώντας συγγνώμη για την ποιότητά του. “Δεν είχα χρόνο να χρησιμοποιήσω τρίποδο ή να ρυθμίσω σωστά τη φωτογραφική μου μηχανή”.

Απολαύστε το!

Loading...
  • europalso

    ideascentral