Το μυστικό για να ζεστάνετε άμεσα τα πόδια σας

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔17/12/2015 - 00:44 | Author: Newsroom

Πριν αγοράσω για πρώτη φορά sheepskin μπότες ήμουν κάπως επιφυλακτική γιατί μου φαίνονταν πολύ »χοντροκομμένες». Φυσικά, οι αντιστάσεις μου κάμφθηκαν στη μόλις ανακάλυψα πόσο ζεστά διατηρούσαν τα συνήθως ταλαίπωρα από το κρύο πέλματα μου.

Έκτοτε ανακάλυψα και τρόπους να τις ενσωματώσω και στο στυλ μου.
Ανέφερα το κίνητρο της αγοράς των sheepskin μποτών για να δηλώσω πόσο καταλαβαίνω τις γυναίκες με κρύα πόδια που για να ζεσταθούν πρέπει να κυκλοφορούν με ένα θερμοπομπό περασμένο στους αστραγάλους τους.
Έτσι, η χαρά μου ήταν μεγάλη όταν ανακάλυψα ένα νέο τρόπο -που βασικά είναι παλιός αφού βασίζεται στην παραδοσιακή ιατρική πρακτική της Αγιουβέρδα – για να μπορέσουμε όλες να ζεστάνουμε άμεσα τα πόδια μας:
Τι χρειαζόμαστε: Έλαιο από σουσάμι (προμηθευτείτε από κατάστημα με αιθέρια έλαια ή βιολογικά προϊόντα για να είναι πιο ραφινάτο και να μη μυρίζετε σαν να παναρισμένη γαρίδα) και ένα ζευγάρι μάλλινες κάλτσες.
Ραντίστε λίγες σταγόνες από το έλαιο στις παλάμες και τρίψτε τις μεταξύ τους. Στη συνέχεια κάντε μασάζ σε όλη την επιφάνεια του πέλματος, δίχως να παραλείψετε τα δάχτυλα και την καμάρα. Κάντε μασάζ για 5 λεπτά περίπου (ή επιστρατεύστε τον αγαπημένο σας για αυτή τη δουλειά) και μετά φορέστε τις κάλτσες σας.
Γιατί έχει αποτέλεσμα: Σύμφωνα με την Αγιουβέρδα το σουσαμέλαιο είναι ένα από τα πιο πλούσια σε θρεπτικά συστατικά έλαια που απορροφάται εύκολα από την επιδερμίδα και έχει άμεση θερμαντική δράση. Οι άλλες ευεργετικές ιδιότητες του είναι η μείωση του άγχους και η ενίσχυση του ήρεμου ύπνου.
Α, και να μην ξεχάσω να αναφέρω πως το σουσαμέλαιο αφήνει και μαλακές τις πατούσες μας!
Επομένως, με ένα παραδοσιακό κόλπο έχουμε: Ζεστά πόδια, Γαλήνιο ύπνο και Μαλακά πέλματα! Το λες και με ένα σμπάρο, τρία τριγώνια!
thatslife.gr
Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral