ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Πηγαίνει για φαγητό μαζί με τη φωτογραφία της νεκρής συζύγου του !

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔29/10/2014 - 20:43 | Author: Newsroom

Tο γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία που δείχνει έναν ηλικιωμένο άντρα να τρώει μόνος του σε εστιατόριο της Καλιφόρνια…
Το συγκινητικό της υπόθεσης είναι ότι αν κοιτάξετε πιο προσεκτικά στην φωτογραφία θα δείτε πως ο παππούλης δεν τρώει μόνος του… αλλά έχει τη συντροφιά της νεκρής συζύγου!

Στο τραπέζι έχει τοποθετήσει μια κοινή τους φωτογραφία. Με την γυναίκα αυτή που πέθανε πριν μια 5ετία, ήταν παντρεμένος 55χρόνια!

altΟ ίδιος συνηθίζει να τρώει στο εν λόγω κατάστημα έχοντας μαζί του τη συγκεκριμένη φωτογραφία. Όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος σε άλλους παρευρισκόμενους, γνωρίστηκε με το άλλο του μισό, όταν και οι δύο ήταν στην ηλικία των 17!

Βγήκαν για λίγα ραντεβού καθώς εκείνος πήγε να πολεμήσει ενώ η σύζυγός του με την οικογένειά της έφυγε από την Καλιφόρνια.
Ενώ υπηρετούσε την πατρίδα, την σκεφτόταν συνεχώς και όταν επέστρεψε στην Αμερική αποφάσισε να ψάξει την γυναίκα που αγαπούσε.
Την έψαχνε για 10 ολόκληρα χρόνια, αρνούμενος να βγει με οποιαδήποτε άλλη… Τελικά μια μέρα επισκέφτηκε ένα barber shop στην Καλιφόρνια και ανακάλυψε πως η κόρη του κουρέα ήταν η γυναίκα που κάποτε ερωτεύτηκε και έψαχνε τόσο καιρό σαν τρελός!
Και εκείνη όμως τον έψαχνε για μια δεκαετία… Τελικά παντρεύτηκαν και πέρασαν παντρεμένοι 55 ευτυχισμένα χρόνια. Είναι άγνωστο το αν απέκτησαν παιδιά.
Η φώτο που έχει συγκινήσει όλο το διαδίκτυο, τραβήχτηκε από την Μαντίνα Μπασιζαντάου και ανέβηκε στο Twitter.
Loading...
  • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    europalso

    ideascentral