Ψέματα στο βιογραφικό; 10 χρόνια φυλακή και απόλυση!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔10/01/2015 - 18:31 | Author: Newsroom

Έγραψες ψέματα στο βιογραφικό; Πας φυλακή!

Ποινικό αδίκημα θεωρούνται πλέον τα ψευδή στοιχεία στο βιογραφικό σημείωμα στη Βρετανία, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Independent.

Συγκεκριμένα, το Γραφείο Πρόληψης Απάτης έστειλε οδηγό σε κάθε πανεπιστήμιο της χώρας μέσω του οποίου προειδοποιεί ότι τα «μικρά ψεματάκια» στο βιογραφικό σημείωμα μπορεί να οδηγήσουν σε ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 10 ετών.

Ο τίτλος του οδηγού ήταν «Για να μην τελειώσετε την καριέρα σας πριν καν την αρχίσετε». Μάλιστα η υπηρεσία πρόληψης απάτης θα κρατάει τους φακέλους για έξι χρόνια.

Το 2013, 324 άτομα διώχθηκαν για απατηλές αιτήσεις, ενώ το 2012 ο αριθμός τους ήταν 205. Σκεφτείτε, λοιπόν, δύο φορές πριν… καλλωπίσετε το βιογραφικό σας και το στείλετε για μία θέση στο Σίτυ.

newsbomb.gr

Μία καταπληκτική συλλογή βιογραφικών για να επιλέξετε το δικό σας.

Το να επιλέξετε το καλύτερο βιογραφικό πρότυπο είναι ζωτικής σημασίας για να προκαλέσετε την προσοχή των γραφείων στα οποία ψάχνετε εργασία. Υπάρχουν διαφορετικού τύπου βιογραφικά.

Το να σχεδιάσετε ένα βιογραφικό είναι σκληρή διαδικασία και παίρνει πολύ χρόνο, για αυτό συλλέξαμε μια καταπληκτική συλλογή από cv / resume templates που σίγουρα θα βρείτε πολύ χρήσιμα.

πηγή wdf.gr

Loading...
  • europalso

    ideascentral