Προσοχή ! Η κομπίνα με το τροχόσπιτο !

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔16/05/2015 - 16:43 | Author: Newsroom

Απύθμενο θράσος αποδείχτηκε πως είχε ο απατεώνας που ξεγέλασε Ηρακλειώτη ξενοδόχο, αποσπώντας του 5.500 ευρώ! Όλα ξεκίνησαν από την πρόθεση του ξενοδόχου να…

αγοράσει ένα τροχόσπιτο για να ταξιδέψει στην Ευρώπη. Σε αγγελία στο διαδίκτυο εντόπισε τροχόσπιτο προς πώληση. Επικοινωνώντας με το φερόμενο ως πωλητή, πληροφορήθηκε ότι το όχημα βρίσκεται στην Τήνο, είναι σε καλή κατάσταση και πωλείται στη δελεαστική τιμή των 5.500 ευρώ.

«Όταν τηλεφώνησα, μου απάντησε ένας κύριος που από τη φωνή φαινόταν πολύ σοβαρός. Ακουγόταν ως ένας κύριος ηλικίας 60 ετών και άνω, ο οποίος αφού μου υπέδειξε πως να δω κι άλλες φωτογραφίες, μου πρότεινε να πάω στην Τήνο να δω το όχημα από κοντά. Η σοβαρότητα που τον διέκρινε στο τηλέφωνο και το γεγονός ότι μου είπε ότι μπορώ να πάω στο νησί του να δω από κοντά το τι πρόκειται να αγοράσω, με έκαναν να πιστέψω ότι δεν είναι απατεώνας. Η Τήνος σκέφτηκα ότι είναι ένα μικρό νησί και θα μπορούσα να τον εντοπίσω, εάν πήγαινε κάτι στραβά» είπε στην εφημερίδα “ΠΑΤΡΙΣ” ο 44χρονος ξενοδόχος.

Την περασμένη Τρίτη 12 Μαΐου ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας έβαλε αρχικά τέσσερις χιλιάδες ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό και στο όνομα Ελένη. Λ., για την οποία ο απατεώνας που συστήθηκε με το όνομα Βασίλης Ντ. είπε ότι ήταν η σύζυγός του. Δυστυχώς, ο 44χρονος σίγουρος για τη σοβαρότητα του συνομιλητή του, έβαλε και την επόμενη ημέρα άλλα 1500 ευρώ.

Αφού λοιπόν έβαλε τα χρήματα τηλεφώνησε στον κάτοικο της … Τήνου. «Μου είπε ότι το αμάξι ήταν ήδη στο καράβι. Έδωσε το όνομα ενός καραβιού που δεν υπάρχει στο συγκεκριμένο δρομολόγιο. Του ξανατηλεφώνησα και μου είπε το όνομα πλοίου που κάνει το δρομολόγιο για Κρήτη. Όμως το καράβι δεν είχε φτάσει ακόμα στην Τήνο για να φορτώσει, ενώ ο απατεώνας έλεγε ότι το έχει ήδη βάλει μέσα στο γκαράζ του πλοίου».

Μετά από αυτό άρχισαν να μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά του. «Κάποια στιγμή μου τηλεφώνησε εκείνος και μου είπε «φιλαράκι 1000 συγνώμη, δεν υπάρχει αυτοκινούμενο. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για το καλό που μου έκανες και εύχομαι ο Θεός να σε βοηθήσει και να βρεις μπροστά σου τα καλά που κάνεις».

Ο Ηρακλειώτης ξενοδόχος έστειλε στον απατεώνα ένα μήνυμα γράφοντας του ότι θα πάει στον εισαγγελέα. Η απάντηση του δράστη; «Πας δεν πας είναι πολύ καλοστημένη η κομπίνα και δεν πρόκειται να μας βρεις με τίποτα»!

cretalive.gr

Loading...
  • europalso

    ideascentral