Πού παίρνετε λίπος περισσότερο και πώς να το αντιμετωπίσετε!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔17/07/2015 - 18:45 | Author: Newsroom

Η επιστήμη έχει αποδείξει και ορίσει 6 τύπους παχυσαρκίας, η οποία προκαλείται από διάφορους παράγοντες. Ελέγξτε σε ποια ομάδα ανήκετε, ή πώς να λύσετε αυτό το πρόβλημα:
1.

Η παχυσαρκία των τροφίμων
Το πιο κοινό είδος παχυσαρκίας στον κόσμο είναι η παχυσαρκία των τροφίμων. Συμβαίνει με υπερβολική πρόσληψη τροφής και ζάχαρης. Θα πρέπει να ασκήστε τουλάχιστον 30 λεπτά την ημέρα και να μειώσετε το φαγητό.
2. Η Παχυσαρκία «νευρικό στομάχι»
Το άγχος, το στρες και η κατάθλιψη είναι οι λόγοι που προκαλούν αυτό το είδος της παχυσαρκίας. Έχοντας αυτό το πρόβλημα σημαίνει ότι οι άνθρωποι κάνουν συχνή χρήση ζάχαρης.
Ίσως το καλύτερο πράγμα για την επίλυση αυτού του προβλήματος θα ήταν να ελέγχετε το άγχος σας με φυσικές δραστηριότητες που θα μειώσουν το άγχος σας.
3. Η Παχυσαρκία από γλουτένη
Πολύ συχνή στις γυναίκες κατά την περίοδο της εφηβείας και της εμμηνόπαυσης που έχει ως αποτέλεσμα ορμονική ανισορροπία. Είναι πολύ σημαντικό να αποφεύγετε το κάπνισμα, το »καθισιό» και το αλκοόλ, και να κάνετε άσκηση με βάρη.
4. Γονιδιακή μεταβολική παχυσαρκία
Φουσκωμένη κοιλιά σαν μπαλόνι από συσσωρευμένο λίπος σε αυτό το μέρος του σώματος. Επηρεάζει συχνά το πρόσωπο που καταναλώνει αλκοόλ, που υποφέρει ή έχει πρόβλημα με την αναπνοή.
5. Η παχυσαρκία που οφείλεται σε φλεβική κυκλοφορία
Πιθανώς η πιο γενετικά κληρονομική παχυσαρκία. Συμβαίνει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή στους ανθρώπους με πρησμένα πόδια.
6. Η παχυσαρκία της απραξίας
Τύπος της παχυσαρκίας που επηρεάζει τα μέρη του σώματος που στο παρελθόν υπήρξαν πολύ δραστήρια, δηλαδή εκείνα που δραστηριοποιούνταν με ασκήσεις και προπόνηση.Το κλειδί για την εξάλειψη αυτού του είδους του λίπους δεν επιτρέπει μεγάλες χρονικές περιόδους χωρίς να τρώτε, γιατί μπορεί να επιταχύνει το μεταβολισμό και να καίει τις τροφές γρηγορότερα.

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral