• Πόσο αντέχεις χωρίς ίντερνετ και άλλες 20 αλήθειες

  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔03/05/2014 - 19:28 | Author: Newsroom

  Ο Δανός συγγραφέας Mikael Wulff και ο δημιουργός των κινουμένων σχεδίων Anders Morgenthaler – το αχτύπητο δίδυμο, γνωστό και ως Wumo –

  έφτιαξε πρόσφατα μία σειρά από γραφήματα και εικόνες που απεικονίζουν μερικές από τις βασικές επώδυνες αλήθειες της καθημερινής ζωής στο δυτικό κόσμο. Αλήθεια, εσείς ποιες από όλες αυτές λαμβάνετε σοβαρά υπόψιν και ποιες από αυτές έχετε πράγματι, αντιληφθεί ότι σας ενοχλούν;
  Το γνωστό δίδυμο σχεδίασε τα γραφήματα και τις εικόνες, με αρκετή δόση χιούμορ και σαρκασμού, αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αλήθεια που κρύβεται πίσω από αυτά.
  Ο Wulff και ο Morgenthaler μοιράζονται τις εικόνες στο Wumo (παλαιότερα γνωστό και ως Wulffmorgenthaler) και αν νομίζετε ότι γνωρίζετε πράγματι τη δουλειά τους, τότε δεν θα σάς εκπλήξει καθόλου το εν λόγω γραφιστικό αποτέλεσμα.
  Να σημειωθεί ότι η άνοδος στην καριέρα των δύο “καλλιτεχνών” ξεκίνησε το 2001, όταν κατέκτησαν το πρώτο βραβείο σε διαγωνισμό κινουμένων σχεδίων. Και μετά από αυτό, ανέλαβαν να “τρέξουν” την κωμική στήλη στην δανέζικη εφημερίδα, Politiken. Η δημοτικότητά τους δεν άργησε να εκτοξευθεί στα ύψη, με αποτέλεσμα ολοένα και περισσότεροι εκδότες και blogs σε Σκανδιναβία και Γερμανία να τούς εμπιστεύονται χώρο για δημοσίευση των χιουμοριστικών γραφημάτων τους. Πρόσφατο επίτευγμά τους, η ταινία κινουμένων σχεδίων στην εφημερίδα New York Times.

  alt

  Δείτε τις παρακάτω γραφικές παραστάσεις και διαγράμματα και ενημερώστε μας στο τέλος του κειμένου, για το τί από όλα ισχύει σε εσάς!

  alt

  alt

  alt

  alt

  alt

  alt

  alt

  alt

  alt

  alt

  alt

  alt
  alt

  alt
  alt

  alt

  alt

  alt

  alt

  Πηγή: boredpanda.com
  news247.gr

  Loading...