Ποιά είναι τα 11 τρόφιμα που δεν πρέπει ποτέ να παραγγέλνονται από ντελίβερι [εικόνες]

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔12/09/2014 - 09:26 | Author: Newsroom

Yπάρχουν κάποια πρόβλημα που μπορούν να… ταξιδέψουν με μεγαλύτερη ασφάλεια από ορισμένα άλλα. Από τρόφιμα που όλοι έχουν βρεθεί στη δυσάρεστη θέση μόλις φθάνει το ντελίβερι σπίτι, ή μόλις ανοίγουν το μπολ στη δουλειά να διαπιστώνουν ότι απλά δεν τρώγονται…Παρακάτω παρουσιάζονται 11 τρόφιμα που πρέπει να καταναλώνονται αμέσως μόλις μαγειρευτούν και δεν ενδείκνυται να τα παραγγέλνει κανείς απέξω ή να τα βάζει στο μπολ για να τα πάρει μαζί του κάπου και να τα φάει ύστερα από ώρες.

Φτερούγες Οι φτερούγες, όπως και το τηγανιτό κοτόπουλο τρώγονται με το που βγουν από τη φριτέζα. Καθώς περνά η ώρα και πολύ χειρότερα αν μπουν σε κλειστό κουτί χάνουν την τραγανότητά τους.Τηγανιτές πατάτες

Οι τηγανιτές πατάτες τρώγονται με το που βγουν από το τηγάνι. Η τραγανότητά τους δεν μπορεί να διατηρηθεί για περισσότερο από μια ώρα και στην περίπτωση που μπουν στο ψυγείο απλά δεν τρώγονται.alt

Τηγανιτά αβγά
Το πιθανότερο είναι ότι ο κρόκος θα διαλυθεί κατά τη μεταφορά. Αλλά ακόμη και αν αυτό δεν συμβεί το κρύο τηγανιτό αβγό απλά δεν τρώγεται. Μυρίζει και γίνεται σαν λάστιχο.

alt

Μπριζόλα μέτρια ψημένη
Μια μπριζόλα ψημένη μέτρια, ή ένα μπιφτέκι ψημένο αντίστοιχα μετά από λίγη ώρα δεν μπορούν να φαγωθούν, ενώ αν επιχειρήσει κανείς να τα ζεστάνει σίγουρα δεν πρόκειται να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

alt

Πίτσα

Αν μια ζεστή πίτσα μείνει στο κλειστό κουτί για πάνω από 10 με 15 λεπτά θα χάσει όλη της την τραγανότητα. Εκτός του ότι θα έχει παγώσει το τυρί και όλα τα υλικά θα έχουν κολλήσε επάνω του με αποτέλεσμα να έχουν γίνει μια ενιαία μάζα.

alt

Οτιδήποτε έχει λιωμένο τυρί
Το λιωμένο, ψημένο τυρί είναι γνωστό ότι λίγη ώρα αφότου βγει από τον φούρνο ή την κατσαρόλα αλλάζει… μορφή. Συγκεκριμένα αλλάζει η συνοχή του και από υγρό γίνεται στερεό. Οσο και να προσπαθήσει κανείς να το… ξαναλιώσει δεν πρόκειται να πετύχει το αρχικό αποτέλεσμα. alt

Γαρίδες
Εκτός του ότι γίνονται σαν λάστιχο καθώς περνά η ώρα, ελλοχεύει ο κίνδυνος των τροφικών δηλητηριάσεων.alt

Τηγανίτες ή βάφλες
Καταναλώνονται μόνο όσο είναι ακόμη ζεστές. Το βούτηρο που τους δίνει την τραγανότητα όσο είναι ακόμη ζεστά είναι αυτό που τα καταστρέφει με το που κρυώσουν.alt

Σαλάτες με ντρέσινγκ
Από τη στιγμή που θα μπει το ντρέσινγκ στις σαλάτες αυτές αρχίζουν αυτομάτως να μαραίνονται. Εκτός του ότι τα κομμένα λαχανικά μετά από λίγη ώρα χάνουν ούτως ή άλλως τις θρεπτικές τους ιδιότητες.

alt

Τηγανιτό κοτόπουλο
Το τηγανιτό κοτόπουλο καλό είναι να τρώγεται με το που βγει από τη φριτέζα. Στην περίπτωση μάλιστα που μπει σε κουτί για να μεταφερθεί το σίγουρο είναι ότι ο ατμός θα του στερήσει την τραγανότητά του.

alt

Γαλλικό σάντουιτς … Ενα γαλλικό σάντουιτς με σος και άλλα διάφορα αν έχει ψηθεί το σίγουρο είναι ότι δεν ξαναζεσταίνεται. Εκτός του ότι αν περάσει λίγη ώρα μετά το ψήσιμό του και δεν έχει καταναλωθεί δεν τρώγεται καθώς το τυρί έχει γίνει… λάστιχο και ότι άλλο περιέχει έχουν γίνει μια μάζα με αυτό. Πηγή: iefimerida.gr

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral