Οι στοργικοί γονείς που έφαγαν τα λεφτά και των παιδιών τους και των εγγονών τους

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔21/05/2016 - 08:17 | Author: Newsroom

Εμείς οι Έλληνες πάντα καυχιόμαστε ότι αγαπάμε τα παιδιά μας πολύ περισσότερο από ότι οι άλλοι λαοί. Επί χρόνια κατηγορούσαμε τους άλλους Ευρωπαίους και τους Αμερικανούς ότι σκέπτονται περισσότερο τους εαυτούς τους παρά τα παιδιά τους.

«Δεν ντρέπονται αυτοί οι άστοργοι γονείς που ενώ έχουν λεφτά βάζουν τα παιδιά τους να δουλεύουν από τα 16 τους».

«Δεν ντρέπονται αυτοί οι άπονοι γονείς που και δεν φτιάχνουν σπίτια στα παιδιά τους και κοιτάζουν να τα διώξουν όσο γίνεται νωρίτερα».

Και αμέσως μετά λέγαμε με κομπορρημοσύνη:

«Ενώ εμείς οι Έλληνες ζούμε μόνο για τα παιδιά μας».

«Εμείς τα σπίτια που χτίζουμε δεν τα χτίζουμε για μας. Τα χτίζουμε για τα παιδιά μας».

«Εμείς ότι λεφτά βγάζουμε είναι των παιδιών μας».

Αιδώς Αργείοι !

Τα τελευταία 40 χρόνια δεν κάναμε τίποτε άλλο παρά να τρώμε όχι μόνο το φαΐ το δικό μας αλλά και το φαΐ των παιδιών μας και το φαΐ των εγγονών μας και πιθανόν και το φαΐ των δισεγγονών μας !

Τα σχεδόν 320 δισ. ευρώ που χρωστάμε (ευτυχώς οι επιδοτήσεις ήταν δωρεάν) τα φάγαμε εμείς τις τελευταίες δεκαετίες και το λογαριασμό τον στέλνουμε να πληρωθεί από τα παιδιά και τα εγγόνια μας για τα επόμενα 50 χρόνια !

Πιο στοργικοί γονείς δεν γίνεται !

Δανειστήκαμε (επειδή να παράγεις και μετά να πουλάς είναι κουραστικό) για να αμειφθούμε διπλάσια και τριπλάσια από ότι έπρεπε, με εγγυητές τα παιδιά και τα εγγόνια μας.

Δανειστήκαμε για να απολαύσουμε διπλάσιες και τριπλάσιες συντάξεις και εφάπαξ από ότι έπρεπε (απότι σήκωνε η οικονομία μας δηλαδή), με εγγυητές τα παιδιά και τα εγγόνια μας.

Δανειστήκαμε για να στήσουμε μη ανταγωνιστικές βιοτεχνίες και βιομηχανίες προκειμένου να βγάλουν μίζες πολιτικοί και επιχειρηματίες, με εγγυητές τα παιδιά και τα εγγόνια μας.

Δανειστήκαμε υπερβολικά ποσά για να κάνουμε έργα ελάχιστου κόστους, με εγγυητές τα παιδιά και τα εγγόνια μας.

Φάγαμε, ήπιαμε καλά και τώρα που δεν μπορούμε να πληρώσουμε καλούμε τα παιδιά και τα εγγόνια μας να αναλάβουν το χρέος και να πληρώνουν σε όλη τους τη ζωή !

Το μόνο ευτύχημα είναι ότι τα παιδιά μας δεν έχουν γονείς αυτούς τους άπονους και άστοργους Ευρωπαίους και Αμερικανούς!
Πηγή

Loading...
  • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    europalso

    ideascentral