Οι Simpsons είχαν προβλέψει προεδρία Τραμπ πριν από… 16 χρόνια!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔09/11/2016 - 18:21 | Author: Newsroom

Φαίνεται πως η γνωστή…

οικογένεια κινουμένων σχεδίων «The Simpsons», έχει μια μοναδική ικανότητα να προβλέπουν το μέλλον, αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασαν ακόμα και τον εαυτό τους.

Ήταν πριν από 16 χρόνια που προέβλεψαν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα γινόταν πρόεδρος των ΗΠΑ. Ενώ ο κόσμος προσπαθεί να συμβιβαστεί με το γεγονός ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα είναι πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, προκύπτει ότι είχε υπάρξει προειδοποίηση πριν από πολύ καιρό.

alt

Στο επεισόδιο «Bart to the Future», που προβλήθηκε τον Μάιο του 2000, η Lisa λέει «έχουμε κληρονομήσει μια απίστευτη κρίση προϋπολογισμού από τον πρόεδρο Τραμπ».

«Ήταν μια προειδοποίηση στην Αμερική. Έμοιαζε να είναι η τελευταία λογική στάση πριν πιάσουν πάτο. Ήταν σύμφωνο αποτέλεσμα με το όραμα μιας Αμερικής που οδηγούνταν στην τρέλα», τόνισε o Dan Greaney ένας από τους συγγραφείς των Simpsons.

Ο δημιουργός των Simpsons, Matt Groening είπε στον Guardian πως το προέβλεψαν το 2000 αλλά ο Τραμπ ήταν το πιο παράλογο αστείο όνομα που θα μπορούσαμε να σκεφτούμε εκείνη την εποχή και παραμένει αλήθεια. Είναι πέρα από τη σάτιρα».

Δείτε το βίντεο:

Loading...
  • europalso

    ideascentral