Οι πιο απίθανες ιδέες που συγκέντρωσαν εκατομμύρια δολάρια από δωρεές

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔05/07/2015 - 12:18 | Author: Newsroom

Οι καμπάνιες crowdfunding που συγκέντρωσαν τα περισσότερα χρήματα δεν μεταφράστηκαν απαραίτητα σε επιτυχημένα προϊόντα. Δείτε ποιες προχώρησαν

Το Kickstarter και τα παρόμοια site crowdfunding προσφέρουν μια θαυμάσια ευκαιρία σε πολλούς entrepreneurs να θέσουν τις ιδέες τους στη διάθεση του κόσμου και να πάρουν χρήματα ώστε να τις κάνουν πράξη.

ADVERTISEMENT

Το 2014 πέτυχαν το στόχο τους 22.252 καμπάνιες με συνολικό ποσό 529 εκατ. δολάρια. (μέσο ποσό ανά καμπάνια 23.000 δολάρια). Χρήματα που πάνε εξολοκλήρου σε ιδέες κάθε είδους, όχι απαραίτητα τεχνολογικές και όχι απαραίτητα καινοτόμους.
Ας δούμε τις πιο επιτυχημένες καμπάνιες όλων των εποχών και πόσες από αυτές προχώρησαν στην παραγωγή του προϊόντος τους.

alt

PEBBLE TIME SMARTWATCH

Ποσό που συγκέντρωσε: $20.338.986
Η πιο επιτυχημένη καμπάνια στην ιστορία του Kickstarter είναι για αυτό το smartwatch που αποτελεί τη δεύτερη γενιά του επίσης επιτυχημένου Pebble. Οι κατασκευαστές ζητούσαν 500.000 δολάρια και το πλήθος τούς έδωσε 20 εκατομμύρια.
Τα πρώτα ρολόγια αναμένεται να φτάσουν στους πρώτους αγοραστές-υποστηρικτές μέχρι τα τέλη Μαΐου.

alt

COOLEST COOLER

Ποσό που συγκέντρωσε: $13.285.226
Το εκπληκτικό ψυγείο-μπλέντερ-music player-φορτιστής ζητούσε 500.000 δολάρια, πήρε 13,2 εκατ. και ήδη έχει στείλει τα πρώτα κομμάτια στους υποστηρικτές του. Ωστόσο η τελική του έκδοση προβλέπεται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο φέτος. Οι δημιουργοί ενημερώνουν τακτικά για την πρόοδο του project με εικόνες και νέα μέσω της ιστοσελίδας τους.

alt

PEBBLE

Ποσό που συγκέντρωσε: $10.266.845
Το πρώτο ρολόι Pebble κέρδισε τις καρδιές όλων το 2012 και από τα ταπεινά 10.000 δολάρια που ζητούσε, το κοινό του έδωσε 10 εκατομμύρια, κάνοντάς το τρίτο πιο επιτυχημένο project όλων των εποχών. Κυκλοφορεί στην αγορά με τιμή 199 δολάρια, έχει οθόνη e-ink, συνεργάζεται με Adnroid κινητά και ωφελείται και εκείνο από τη μανία των smartwatch που έχει καταλάβει τον κόσμο τους τελευταίους μήνες.

Πηγή: fortunegreece

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral