Νέα attraction ! Το κινούμενο bar – όχημα που έχει κάνει πάταγο! [Video]

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔25/05/2014 - 09:31 | Author: Newsroom

Τώρα που το καλοκαίρι είναι προ των πυλών, κατεβαίνοντας μια βόλτα στην νέα παραλία της Θεσσαλονίκης, ανακαλύπτεις στον δρόμο σου τη νέα attraction του παραλιακού μετώπου, ένα ποδηλατομπάρ που συνδυάζει την ποδηλατάδα, με τη διασκέδαση…

Πρόκειται για το Roda bar, ένα κινούμενο bar-όχημα, το οποίο κινούν οι ίδιοι οι πελάτες του, κάνοντας πετάλι.

Η ιδέα αυτή είναι διαδεδομένη στο εξωτερικό και πλέον έχει κάνει την εμφάνιση της και στην πόλη μας, φιλοδοξώντας να κερδίσει την προτίμηση των Θεσσαλονικέων.

Την ιδέα του Roda Bar κατάφεραν να την υλοποιήσουν τρεις καλοί φίλοι, ο Αποστόλης Συμεωνίδης ο Γιάννης Εσκιάδης και ο Αποστόλης Ζηκούλης. ”Το είδαμε στο Βερολίνο και θέλαμε να το φέρουμε και στην Θεσσαλονίκη. Κύριος σκοπός μας είναι οι ποδηλατοβόλτες” δήλωσε ο Αποστόλης Συμεωνίδης στο Thestival.gr.

Το ποδηλατομπαρ έχει αρχίσει τις βόλτες του στην παραλία της Θεσσαλονίκης εδώ και 2 εβδομάδες και λειτουργεί Πέμπτη και Παρασκευή απόγευμα, από τις 5 μέχρι τη 1 και τα Σαββατοκύριακα όλη μέρα, από τις 11 το πρωί μέχρι τη 1 το βράδυ.

Το Roda bar διαθέτει 14 θέσεις και ο κάθε αναβάτης, πληρώνοντας μόλις 3 ευρώ, μπορεί να απολαύσει την βόλτα του, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα μια μπύρα ή ένα ρόφημα. Οι διαδρομές διαρκούν 1 ώρα κι έχουν ως σημείο εκκίνησης τον Όμιλο και καταλήγουν στον Λευκό Πύργο, με ενδιάμεσες στάσεις στο Makedonia Palace και στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Υπάρχει και δυνατότητα αποκλειστικής χρήσης για όλη την παρέα, με κόστος 40 ευρώ.

Loading...
  • europalso

    ideascentral