Μια απίστευτη ιστορία αγάπης!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔08/11/2014 - 19:05 | Author: Newsroom

Στις 22 Οκτωβρίου η Madina Bashizadah είχε δημοσιεύσει στον λογαριασμό της στο Twitter μια εικόνα ενός άνδρα που έτρωγε μόνος του και δίπλα του είχε την φωτογραφία μιας γυναίκας.

Η εικόνα έγινε viral, αλλά κανείς δεν γνώριζε την ιστορία που κρυβόταν πίσω από αυτή.

Παρόλο που η Madina υπέθεσε πως η γυναίκα της φωτογραφίας ήταν η σύζυγος του ηλικιωμένου άνδρα, δεν γνώριζε αν οι υποψίες της ήταν αληθινές. Τον είδε σε ένα εστιατόριο στην Καλιφόρνια και συγκινήθηκε τόσο πολύ, που δεν μπόρεσε να αντισταθεί και τον πλησίασε.

“Όταν τον είδα δεν μπορούσα να συγκρατηθώ και δάκρυσα”, είπε. “Ήμουν με τον καλύτερό μου φίλο, που μου πρότεινε να πάω να του μιλήσω, αλλά δεν μπορούσα να το κάνω χωρίς να βάλω τα κλάματα”.

Το ίδιο πρόβλημα δεν είχαν, όμως, οι υπόλοιποι πελάτες του εστιατορίου, που πλησίασαν τον άνδρα και τον ρώτησαν για την γυναίκα της φωτογραφίας. Εκείνος δέχτηκε να μιλήσει σε όσους πήγαν κοντά του.

Η γυναίκα ήταν τελικά η σύζυγός του, που είχε φύγει από τη ζωή πριν από πέντε χρόνια. Αλλά δεν ήταν αυτό το στοιχείο που εντυπωσίασε και συγκίνησε όσους πλησίασαν τον ηλικιωμένο. Αντίθετα, αυτό που προκάλεσε τα πιο έντονα συναισθήματαήταν η ιστορία του ζευγαριού.

Γνωρίστηκαν όταν ήταν 17 ετών, αλλά ο πόλεμος τους κράτησε χώρια. Επί δέκα χρόνια έψαχνε να βρει ξανά την γυναίκα των ονείρων του. Μια μέρα, τελείως τυχαία, όπως έλεγε την ιστορία του στον κουρέα, εκείνος φώναξε την κόρη του για να τον βοηθήσει. Και όπως φαντάζεστε, ήταν εκείνη. Η γυναίκα που θα έκανε δική του.

Πολύ ερωτευμένοι και οι δύο, παντρεύτηκαν σχεδόν αμέσως και έζησαν μαζί για πενήντα πέντε χρόνια. Μέχρι που εκείνη έφυγε από τη ζωή. Από τότε, ο ηλικιωμένος άνδρας έχει παντού μαζί του τη φωτογραφία της.

Η Madina δεν μπορούσε να πιστέψει την ιστορία που κρυβόταν πίσω από το tweet που είχε κάνει. Ένα tweet που έχουν κάνει retweet περισσότεροι από οκτώμισι χιλιάδες άνθρωποι και έχουν επιλέξει ως αγαπημένο περισσότεροι από δεκατρείς χιλιάδες.

“Δεν το πίστευα. Κάνω tweet τα πάντα. Το χρησιμοποιώ σαν δημόσιο ημερολόγιο. Έτσι όταν είδα αυτή την όμορφη στιγμή, δεν μπορούσα να την προσπεράσω. Έχω μείνει έκπληκτη από την αντίδραση του κόσμου”.
Πηγή

Loading...
  • europalso

    ideascentral