Μάθημα ζωής από ένα κοριτσάκι 3 ετών… [video]

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔11/08/2014 - 23:40 | Author: Newsroom

Όλες οι γυναίκες θέλουμε να δείχνουμε περιποιημένες και γι’ αυτό φροντίζουμε πάνω απ’ όλα τα μαλλιά μας…
Το μακρύ μαλλί αναδεικνύει απόλυτα τη θηλυκότητα μιας γυναίκας, αλλά ακόμα κι όταν τα κόβουμε το κάνουμε καθαρά και μόνο για λόγους στιλ.

Σκεφτήκατε ποτέ να τα κόψετε για τα δωρίσετε σε κάποιον που τα έχει ανάγκη;

Αυτό που κάνει ξεχωριστή τη μικρή Emily είναι ότι στην ηλικία των 3 ετών τα μαλλιά της είναι αρκετά μακριά ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μια περούκα για καρκινοπαθή παιδιά. Οι γονείς της Emily της πρότειναν να κόψει τα μαλλιά της και να τα δωρίσει για περούκες για παιδιά που έχουν καρκίνο και εκείνη δέχτηκε με χαρά. Παρόλο που της εξήγησαν ότι τα μαλλιά της θα κόνταιναν πολύ και θα πέρναγε αρκετός καιρός προτού ξαναμακρύνουν, εκείνη κοίταξε τις φωτογραφίες των παιδιών με καρκίνο και είπε: «Δε θέλω κανένα παιδί να είναι στεναχωρημένο γιατί δεν έχει μαλλιά. Αυτό που θέλω είναι να τους δώσω τα μαλλιά μου. Έχω πολλά μαλλιά, απλά κόψτε μερικά και δώστε τα σε κάποιο».

Η αγαπημένη ταινία κινουμένων σχεδίων της Emily είναι η «Tangled» και αγαπημένη της ηρωίδα η Ραπουνζέλ. Έτσι όταν η Emily συμφώνησε να κόψει τα μαλλιά της, αποφάσισαν με το «θείο Matthew», κομμωτή και στιλίστα της L’Oreal, να κόψει πρώτα της αγαπημένης της κούκλας «Dolly», ώστε να είναι ίδιες.

Είναι συγκινητικό να βλέπεις ότι το μεγαλείο της ψυχής δεν έχει ηλικία…

Loading...
  • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    europalso

    ideascentral