Η αγάπη του γονιού είναι μεγαλύτερη από οποιαδήποτε βία και τρόμο

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔23/03/2015 - 20:28 | Author: Newsroom

Η φωτογραφία της κακοποιημένης Somayeh με την επίσης κακοποιημένη κόρη της, Rana, είναι περίτρανη…
απόδειξη ότι η αγάπη που νιώθει ένας γονιός για το παιδί του, είναι πιο δυνατή από οποιαδήποτε βία και τρόμο.

Ο Amir, σύζυγος της Somayeh και πατέρας της Rana, εξαρτημένος από τα ναρκωτικά, έριξε οξύ στη Somayeh και στη κόρη τους, στη μέση της νύχτας τον Ιούνιο 2011, ως απάντηση στη Somayeh που ζήτησε διαζύγιο.

Η χρήση οξέως με σκοπό να καταστρέψουν τα πρόσωπα των γυναικών τους για να μην καταφέρουν να ξαναπαντρευτούν ή ως αντίδραση στο αίτημα διαζυγίου μιας γυναίκας, είναι μια πράξη που συνηθίζουν να κάνουν οι άντρες στο Ιράν, στο Αφγανιστάν, στο Πακιστάν, στην Ινδία και στο Μπαγκλαντές εδώ και πολλά χρόνια, θυματοποιώντας νέους ανθρώπους.

Η 28χρονη Somayeh Mehri,μητέρα δύο κοριτσιών, έχασε και τα δύο της μάτια, τη μύτη και τα αυτιά ενώ το οξύ επηρέασε το 60% του σώματός της. Η 3χρονη κόρη της Rana έχασε το ένα της μάτι ενώ το πρόσωπό της υπέστη πολύ σοβαρά εγκαύματα. Ο Amir σήμερα βρίσκεται στη φυλακή ενώ η Somayeh και η Rana, βρίσκονται στο νοσοκομείο της Τεχεράνης προκειμένου , μητέρα και κόρη, να υποβληθούν σε πάνω από 100 εγχειρήσεις οι οποίες μεταξύ άλλων, είναι τόσο ακριβές που ο πατέρας της Somayeh αναγκάστηκε να πουλήσει τη γη του προκειμένου να μαζέψει λεφτά για να πληρώσει τις επεμβάσεις ενώ, κάτοικοι της περιοχής, πήραν τη πρωτοβουλία να συνδράμουν για να καλύψουν έστω ένα μέρος από τα ιατρικά έξοδα.
singleparent.gr

Loading...
  • europalso

    ideascentral