Έβγαλαν δελφίνι στην ακτή για να βγάλουν selfie και το άφησαν να πεθάνει

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔19/02/2016 - 10:21 | Author: Newsroom

Λουόμενοι έβγαλαν δελφίνι στην ακτή, προκειμένου να τραβήξουν φωτογραφίες, μέχρι που άφησε την τελευταία του πνοή στα χέρια τους (Pics)

Ένα μωρό δελφίνι πέθανε σε τουριστικό θέρετρο στην Αργεντινή, όταν παραθεριστές σε μια παραλία αποφάσισαν να το βγάλουν από το νερό προκειμένου να βγάλουν φωτογραφίες μαζί του.

AdTech Ad
Οι φωτογραφίες, που δείχνουν το δελφίνι λίγο πριν αφήσει την πνοή του στα χέρια των παραθεριστών που το έβγαλαν από τη θάλασσα, έδωσε στη δημοσιότητα ο Hernan Coria, που αναφέρει πως το δελφίνι περιφερόταν σαν τρόπαιο.

alt

Λίγο αργότερα, το θηλαστικό άφησε εξαντλημένο την τελευταία του πνοή με το πλήθος να το εγκαταλείπει στην παραλία. Το περιστατικό συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των φιλοζωικών οργανώσεων της χώρας που έσπευσαν να το καταδικάσουν.

Από την πλευρά του, το Ίδρυμα Άγριας Ζωής, απευθύνει έκκληση στους λουόμενους που εντοπίζουν κάποιο δελφίνι ή άλλο πλάσμα να μην το αιχμαλωτίζουν για να το βγάλουν στην ακτή, αλλά να το αφήσουν στο φυσικό του περιβάλλον, το οποίο οφείλουν να σεβαστούν.
(Πηγή: TheDodo)

Loading...
  • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    europalso

    ideascentral