ΕΕΤΑΑ Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ: Προσωρινοί πίνακες στο eetaa.gr

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔26/06/2017 - 17:06 | Author: Newsroom

: Αύριο αναμένεται να ανακοινωθούν τα για τους δικαιούχους των με χρηματοδότηση  σε ειδική εφαρμογή στο eetaa.gr και στο paidikoi.eetaa.gr

Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Το έντυπο έστασης ΕΔΩ

Οδηγίες για την ένσταση ΕΔΩ

Με βάση τα στοιχεία της , υπήρξε σημαντική αύξηση των κατά 10% αφού φέτος υπεβλήθησαν 117.000 αιτήσεις έναντι 106.000 το 2016. Αυτές αντιστοιχούν σε 150.000 έναντι 132.600 πέρσι δηλαδή αύξηση 12,5%.

Οι ανησυχίες που είχαν εκφραστεί για προβλήματα, εξαιτίας των φορολογικών δηλώσεων δεν επιβεβαιώνονται, δεδομένου ότι μικρός είναι ο αριθμός των φορολογουμένων που είχαν αντικειμενικές δυσκολίες να υποβάλλουν φορολογική δήλωση. Γι’ αυτές τις περιπτώσεις, όπως το έχουμε ήδη ανακοινώσει, εφόσον έχουν υποβάλει αίτηση στην ΕΕΤΑΑ υπάρχει το περιθώριο να μας στείλουν το εκκαθαριστικό μέχρι τέλος Ιουνίου.

Σύμφωνα με την τα προσωρινά θα εκδοθούν 27/06/2017. Σημειώνεται ότι θα υπάρχει τριήμερη προθεσμία υποβολής και τα οριστικά αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν 4/7/2017 .

Αναφορικά με την εφαρμογή, γίνεται γνωστό ότι θα απαιτεί την εισαγωγή του ΑΦΜ του/της ενδιαφερόμενου/νης και του ΑΜΚΑ του/της ενδιαφερόμενου/νης (μπορείτε να δείτε εδώ). Κατά την υποβολή της θα λαμβάνεται ο κωδικός του αιτούντος και του παιδιού.

Οι μπορούν να υποβληθούν εγγράφως στους αριθμούς FAX των κατά τόπους γραφείων της ή ηλεκτρονικά μέσω e-mail με σκαναρισμένα έγγραφα και εντός τριών εργάσιμων ημερών από την επομένη της ημερομηνίας ανάρτησής τους. Η υποβολή της   θα πρέπει να γίνει μέχρι τις 30/6/2017 και ώρα 14:00.

Σημειώνεται ότι στο έντυπο της θα πρέπει να αναφέρεται ρητά ο λόγος για τον οποίο υποβάλλεται η ένσταση και φυσικά να συνοδεύεται από το απαιτούμενο δικαιολογητικό.

ΕΕΤΑΑ Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ: Ρεκόρ αιτήσεων – Πόσα παιδιά θα μείνουν εκτός

Loading...
  • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    europalso

    ideascentral