Δωρεές για τους σεισμόπληκτους του Νεπάλ συγκεντρώνει το Facebook

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔28/04/2015 - 22:42 | Author: Newsroom

Έκκληση για δωρεές προς τους σεισμόπληκτους τους Νεπάλ έκανε προς τους χρήστες του τo Facebook, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει έως δύο εκατομμύρια δολάρια ώστε να συμπληρώσει το ποσό των συνεισφορών των χρηστών.

«Ο κόσμος εκφράζει την επιθυμία να προσφέρει βοήθεια στα θύματα του σεισμού που έπληξε τους πολίτες του Νεπάλ, της Ινδίας και του Μπανγκλαντές», ανακοίνωσε η διεύθυνση του Facebook

Το Facebook ενεργοποίησε επίσης ένα σύστημα συναγερμού, το «Safety Check», που επιτρέπει σε όσους βρίσκονται στην περιοχή της καταστροφής να ειδοποιούν φίλους και συγγενείς για την κατάστασή τους.

Από το περασμένο σαββατοκύριακο που τέθηκε σε εφαρμογή το σύστημα αυτό στο Νεπάλ, όπως και σε ορισμένες περιοχές του Μπανγκλαντές, της Ινδίας και του Μπουτάν, «εκατομμύρια άνθρωποι ειδοποίησαν ότι είναι σώοι και αβλαβείς, ενώ δεκάδες εκατομμύρια είπαν ότι κάποιος τον οποίο γνωρίζουν είναι καλά στην υγεία του».

«Σε περιόδους κρίσης, είδαμε ανθρώπους να στρέφονται στο Facebook για να μάθουν τι συνέβη, να μοιραστούν εμπειρίες τους, να προσφέρουν στήριξη και να υποστηριχθούν», αναφέρει η διεύθυνση του Facebook.

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral