Δωρεάν δωμάτιο στο σπίτι αλλά με… αντάλλαγμα

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔03/12/2015 - 07:25 | Author: Newsroom

Μια ιδιαιτέρως ελκυστική αγγελία έχει δημοσιεύσει μια γυναίκα στο spareroom.com και προσφέρει ένα δωρεάν δωμάτιο στο σπίτι της στη Βρετανία με όλους τους λογαριασμούς πληρωμένους.


Υπάρχει βέβαια ένα αντάλλαγμα γι’ αυτό… Για την ακρίβεια, τρία ανταλλάγματα. Η γυναίκα σύμφωνα με την Manchester Evening News προσφέρει το δωμάτιο σε όποιον αναλάβει να προσέχει τα τρία της παιδιά για κάποιες ώρες. Για την ακρίβεια, η γυναίκα ψάχνει κάποιον, πιθανότατα φοιτητή ή φοιτήτρια, που θα προσέχει τα παιδιά δύο απογεύματα την εβδομάδα και λίγες ώρες το σαββατοκύριακο και εάν τύχει κάποιο βράδυ εκτάκτως όταν η γυναίκα και ο άντρας της θελήσουν να βγουν έξω.
Σε αντάλλαγμα η γυναίκα θα προσφέρει ένα μονόκλινο δωμάτιο, δωρεάν Wi-Fi και όλους τους λογαριασμούς πληρωμένους. Ο τυχερός συγκάτοικος θα είναι επίσης σε θέση να κάνει χρήση του ντους, του πλυντηρίου, όλων των συσκευών της κουζίνας και της δορυφορικής τηλεόρασης στο σαλόνι. Η αγγελία έχει ως εξής: «Ελεύθερο δωμάτιο με αντάλλαγμα κάποιες υπηρεσίες φύλαξης παιδιών. Αυτό θα ταιριάξει καλύτερα σε κάποιον που είναι φοιτητής ή υπάλληλος μερικής απασχόλησης».
Η οικογένεια αναφέρει επιπλέον ότι δεν θα επιλεγούν καπνιστές ενώ αν και δεν έχουν πρόβλημα φύλου θα προτιμηθεί μια νεαρή κοπέλα. Η βρετανική εφημερίδα προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με την γυναίκα για περισσότερες πληροφορίες αλλά δεν τα κατάφερε. Σύμφωνα με την εφημερίδα δεκάδες είναι αυτοί που έχουν στείλει mail και ενδιαφέρονται για την συγκεκριμένη αγγελία καθώς το θεωρούν ευκαιρία αφού το σπίτι είναι σε πολύ καλή θέση. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον μάλιστα έχουν δείξει άτομα που ασχολούνται με τα παιδαγωγικά και αγαπούν τα παιδιά.
Μια παρόμοια αγγελία δημοσιεύθηκε τον προηγούμενο μήνα όταν ένας άντρας προσέφερε ένα δωμάτιο σε σπίτι πέντε υπνοδωματίων με αντάλλαγμα τη βοήθεια σε μια εφαρμογή web την οποία έφτιαχνε. Και εκεί το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο. Τον τελευταίο καιρό αυξάνεται συνεχώς το ενδιαφέρον για την συγκατοίκηση με κάποιο αντάλλαγμα σύμφωνα με την εφημερίδα στη Βρετανία.
newsbeast.gr

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral

    ideascentral