Δύο υπέροχα βίντεο από τους μαθητές του 2ου Λυκείου Βούλας!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔16/09/2017 - 09:56 | Author: Newsroom

Δύο υπέροχα βίντεο ανέβασαν στο Youtube οι μαθητές του 2ου Λυκείου της Βούλας που αποδεικνύουν ότι η εκπαιδευτική δράση μπορεί να συνταιριάξει με την τεχνολογία της εικόνας και του ήχου.

Στα δύο βίντεο υπάρχουν διάφορες εικόνες από την εκδρομή που οργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων του 2ου Λυκείου Βούλας στην ευρύτερη περιοχή του Ζαγορίου.
Πιο αναλυτικά στο πρώτο βίντεο ο θεατής μπορεί να δει μία τετράλεπτη περίληψη της εκδρομής, γυρισμένη με τα πιο σύγχρονα μέσα.

Όπως μπορεί να παρατηρήσει κάποιος η εκδρομή αυτή ξεφεύγει κατά πολύ από τις καθιερωμένες σχολικές εκδρομές, αφού δίνει στα παιδιά την μοναδική δυνατότητα να γνωρίσουν καλύτερα την ελληνική φύση.

Αυτό, γίνεται γιατί ο Σύλλογος πιστεύει πως είναι καθήκον των παιδιών να προωθούν τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και το περιβάλλον, σίγουρα πολύ περισσότερο από το να φροντίζει για τις υλικές ανάγκες του σχολείου (κουρτίνες, μπετούγιες κλπ.) Το δεύτερο βίντεο είναι αφιερωμένο στα 18 άγρια άλογα που ζουν ελεύθερα στο οροπέδιο “Λάκα Τσουμάνη”, 250 μέτρα κάτω από τη Δρακόλιμνη της Τύμφης.

Loading...
  • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    europalso

    ideascentral