Δεν μπορείς να κρατήσεις την δίαιτα πέρα από μια βδομάδα; Αυτά είναι τα έξι tips για να μην χαλάσεις με τίποτα!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔03/08/2014 - 23:52 | Author: Newsroom

Πολλές γυναίκες που ξεκινούν να χάνουν τα παραπανίσια κιλά κάπου στη μέση το χάνουν. Εκεί τι κάνεις;
1. Ψάξε το «γιατί» που σε σπρώχνει στο φαγητό: Θα πρέπει να βάλεις το μυαλό σου σε διαδικασία να ψάξει γιατί και πότε τρως.

Όταν ξέρω ποια είναι η στιγμή εκείνη, αυτόματα εκλογικεύω και λέω εντάξει, δεν θα φάω τώρα γιατί έτσι νομίζω ότι θα βραβεύσω τον εαυτό μου ή θα τον θωρακίσω ή θα τον κάνω επαναστάτη!

2. Φτιάξε στο μυαλό σου τον ιδανικό εαυτό σου: Βάλε στο μυαλό σου την εικόνα ενός ιδανικού εαυτού, πώς θα ήθελες να είναι! Μπορείς να τον ζωγραφίσεις ή με την βοήθεια του photoshop να φέρεις τον εαυτό σου εκεί που τον θέλεις.

3. Δεν χάνεις κιλά! Τα πετάς μια για πάντα από πάνω σου; Μη λες ποτέ «να χάσω», γιατί αυτό που χάνω, το ξαναβρίσκω. Άρα λοιπόν δεν χάνω, αλλά πετάω, διώχνω, απαλλάσσομαι.

4. «Στένεψε» την γκαρνταρόμπα σου: Το κόλπο με την ντουλάπα έχει σχεδόν πάντα αποτέλεσμα. Βγάλε τα ρούχα που φορούσες πριν πάρεις τα κιλά με σκοπό να ξαναμπείς σε αυτά. Ή να αγοράσεις ένα ωραίο ρούχο, μερικά νούμερα μικρότερο για να προσπαθήσεις να το φορέσεις.

5. Μάθε να κάνεις τις σωστές ανταλλαγές: Αφού θέλω να φάω γλυκό, αντί να φάω μια ολόκληρη σοκολάτα, να φάω μια μπάρα δημητριακών που είναι επίσης γλυκιά. Δεν θα πω δεν θα φάω γλυκό, γιατί αυτά είναι σκληρά πράγματα και για αυτό δεν πετυχαίνουν οι πιο πολλές δίαιτες. Γιατί δίαιτα ίσον στέρηση, ενώ το σωστό είναι σωστή διατροφή και όχι δίαιτα.

6. Η τσέπη γεμάτη από υγιεινά σνακ: Να έχεις πάντα κάτι στην τσέπη που την ώρα που σου έρχεται να φας, να φας κάτι υγιεινό και να μην τρέξεις να πεις «ας φάω την τυρόπιτα γιατί πεινάω».

Loading...
  • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    europalso

    ideascentral