• BANNERS LOGO

 • ad728x90 (ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ)

 • Δείτε συμβουλές 135 χρόνια πριν!

  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔 Μάρτιος 27, 2016 στις 16:49 μμ

  Αυτές οι συμβουλές…
  είναι από πολλά χρόνια πίσω γι’ αυτό έχουν και μεγάλη αξία…
  1. Πως να δέσετε σωστά με επίδεσμο το πόδι σας.

  alt

  2. Για να φτιάξετε τα παπούτσια που έχουν «ανοίξει» πολύ, βάλτε ένα κομμάτι βελούδο στο εσωτερικό του, όπως φαίνεται στην εικόνα. Προσοχή όμως να τραβήξετε καλά το ύφασμα για να μη ζαρώνει.
  alt

  3. Για να αυξήσετε τη χωρητικότητα των πνευμόνων σας, στηριχτείτε στα δάχτυλα των ποδιών σας, γύρτε το κεφάλι πίσω και εισπνέυστε βαθιά. σταδιακά επαναλαμβάνοντας αρκετές φορές την άσκηση, τόσο το πρωί όσο και το βράδυ.
  alt

  4. Για να καταλάβετε τι καιρό θα κάνει από το πρωί, παρατηρήστε ένα μικρό, μακρινό σύννεφο. Αν σταδιακά μεγαλώνει τότε μάλλον θα βρέξει.
  alt

  5. Με ένα μανταλάκι μπορείτε να κρατήσετε μισάνοιχτο το καπάκι μιας κατσαρόλας.
  alt

  6. Για να ανάψετε φωτιά όταν δεν έχετε ξύλα, ένα καλό υποκατάστατο είναι τσαλακωμένα χαρτιά. 2 με 3 κομμάτια από χαρτί εφημερίδας θα είναι αρκετά για να ανάψουν τα κάρβουνα.
  alt

  7. Για να μη θολώνουν τα γυαλιά από την υγρασία, τρίψτε τα καθημερινά με σαπούνι και μετά γυαλίστε τα.
  alt

  8. Για το στραμπούληγμα στο πόδι, βάλτε το πάνω σε ένα σκαπουδάκι και τυλίξτε το με γάζες που έχετε μουλιάσει σε κρύο νερό.
  alt

  9. Ο σωστός τρόπος για να κουβαλήσετε εύκολα μια γεμάτη κανάτα με νερό.
  alt

  10. Για να βγάλετε πιο εύκολα ένα μεγάλο καρφί.
  alt

  11. Αν υποψιάζεστε διαρροή αερίου, περάστε με διάλυμα σαπουνιού την επιφάνεια που σας προβληματίζει. Αν υπάρχει διαρροή το διάλυμα θα αφρίσει στο επικίνδυνο σημείο.

  alt

  12. Για να κρυώσει το κρασί σας όταν δεν έχετε πάγο, τυλίξτε το μπουκάλι με μια πετσέτα και αφήστε το κάτω από κρύο, τρεχούμενο νερό και σε 10 λεπτά θα είναι έτοιμο.
  alt

  13. Για να βράσετε αυγά που έχουν ραγίσει, προσθέστε λίγο ξύδι στο νερό.
  alt

  14. Αν θέλετε να προστατέψετε ένα πολύτιμο βάζο από ατυχήματα, γεμίστε το μέχρι τη μέση περίπου με άμμο για να μένει σταθερό.
  alt

  15. Για τον καθαρισμό μιας ελαιογραφίας πρώτα ξεσκονίστε την και μετά τρίψτε απαλά την επιφάνεια με μια ωμή πατάτα. Τέλος σκουπίστε με ένα μαλακό πανί.
  alt

  16. Για να ζωντανέψετε πάλι τα λουλούδια του βάζου σας βάλτε τα κοτσάνια τους σε ζεστό νερό και αφήστε τα εκεί μέχρι να κρυώσει. Πριν τα βάλετε πάλι στο βάζο με το κρύο, φρέσκο νερό, κόψτε τις άκρες από τα κοτσάνια.
  alt

  17. Για να μην τρίζουν τα δερμάτινα παπούτσια σας περάστε αρκετά καρφιά στο κέντρο της σόλας ή αφήστε τα σε ένα πιάτο με λάδι (με το τακούνι έξω από το πιάτο) μέχρι να απορροφηθεί από το δέρμα.
  alt

  18. Για να μαζέψετε σπασμένα γυαλιά χωρίς να κοπείτε, χρησιμοποιήστε ένα μαλακό πανί που θα συγκρατήσει και τα μικρότερα κομμάτια.
  alt

  19. Για να καθαρίσετε τα καινούρια σας παπούτσια τρίψτε τα με ένα λεμόνι, αφήστε τα να στεγνώσουν και στη συνέχεια γυαλίστε τα.
  alt

  20. Αν έχει σφηνώσει το δαχτυλίδι σας, τρίψτε το δάχτυλό σας με σαπούνι. Αν οι αρθρώσεις σας δεν είναι πρησμένες, θα βγει πολύ εύκολα.
  alt

 • ad300x250 (ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ KEIMENOY ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ)

 • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΩΣ ΑΡΘΡΑ

 • ADNOW

 • BANNER SLIDE BOTTOM

  Όλα τα μεταπτυχιακά σε ένα site ! • greekteachers.gr
 • BANNER SIDEBAR 1

 • BANNER SIDEBAR 2

 • BANNER SIDEBAR 3

 • Παιδαγωγικά θέματα

  Περισσότερα άρθρα