Δε σου αρέσει το σιδέρωμα; Έχουμε τη λύση για να φαίνονται τα ρούχα σου άψογα χωρίς κόπο!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔20/05/2015 - 20:33 | Author: Newsroom

Στη λίστα με τις χειρότερες δουλειές του σπιτιού βρίσκεται σε μια απο τις πρώτες θέσεις το σιδέρωμα. Κουράζεσαι πολύ για να καταφέρεις…

να σιδερώσεις μέχρι και το τελευταίο εκατοστό τσαλακωμένου ρούχου, καταναλώνοντας παράλληλα χρόνο που θα μπορούσες να αξιοποιήσεις εντελώς διαφορετικά. Τι μπορείς να κάνεις γι’ αυτό; Το Queen.gr, βρήκε για σένα 5 εύκολους τρόπους για να μην τσαλακώνονται τα ρούχα σου, χωρίς να χρειαστεί να τα σιδερώσεις:

1. Ίσιωσέ τα ρούχα σου με μια νωπή πετσέτα. Για καλύτερα αποτελέσματα, άπλωσε το τσαλακωμένο ρούχο σε μια ίσια επιφάνεια και άφησε την πετσέτα να στεγνώσει πάνω του.

2. Το πιστολάκι μαλλιών έχει κι άλλες χρήσεις: Κρέμασε το τσαλακωμένο σου ρούχο δυο τρία εκατοστά από το πιστολάκι και άφησε το ζεστό αέρα να εξαφανίσει το τσαλάκωμα.

3. Μπες στο ντους. Κι όμως, είναι τόσο απλό. Κλείσε όλα τα παράθυρα και τις πόρτες στο μπάνιο σου, για να μη φεύγουν οι υδρατμοί και κρέμασε το τσαλακωμένο ρούχο σε μια κρεμάστρα. Κάνε κανονικά ντους, προσέχοντας να μη βρέξεις το ρούχο σου και μέχρι να ολοκληρώσεις το μπάνιο σου, οι υδρατμοί θα έχουν εξαφανίσει το τσαλάκωμα!

4. Ψέκασέ τα! Κρέμασε σε μια κρεμάστρα το ρούχο που θέλεις και ψέκασέ το από λίγη απόσταση με λίγο νερό. Το τσαλάκωμα θα φύγει μόλις στεγνώσει το ρούχο σου.
Πηγή

Loading...
  • europalso

    ideascentral