Αθλιότητες στην πρωινή εκπoμπή του MEGA για την Εκκλησία

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔13/04/2016 - 11:23 | Author: Newsroom

του Γιώργου Νταλιάρη

Μένος εναντίον της Εκκλησίας έβγαλαν οι συντελεστές της πρωινής εκπομπής…
του MEGA «Καλημερούδια» που στη σημερινή εκπομπή θέλησαν να σχολιάσουν την ανακοίνωση του Μητροπολίτη Γλυφάδος για την επίσκεψη του Πάπα.

Οι χαρακτηρισμοί που ακούστηκαν ορισμένες φορές ξεπέρασαν τα όρια καθώς μια γυναίκα του πάνελ ακούστηκε να λέει «κομπλεξικοί» αναφερόμενη στην Εκκλησία μας ενώ ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μηλιόγλου είπε επί λέξει: «Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως είναι μια πάρα πάρα πολύ ωραία στημένη μπίζνα».

Η ευκολία με την οποία εκστομίζονται οι χαρακτηρισμοί εναντίον της Εκκλησίας και της Πίστης από ορισμένους είναι σοκαριστική, την στιγμή που οι… προοδευτικοί αυτού του τόπου επιτίθενται με θράσος σε όσους δε συμφωνούν μαζί τους. Με αυτή τη νεοκουλτούρα θα πάει αυτός ο τόπος μπροστά και θα δει πρόοδο; Tο ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ έχει επισημάνει και κατά το παρελθόν την αντιεκκλησιαστική στάση του καναλιού.

«Καληνυχτούδια» λοιπόν κυρίες και κύριοι και πριν μιλήσετε δημοσίως για πρόσωπα Μητροπολιτών και καταστάσεις κάντε μια ερώτηση για το τι είναι ο καθένας και τι πρεσβεύει.
Πηγή

Loading...
  • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    europalso

    ideascentral