Από τι καταστρέφονται σήμερα οι ανθρώπινες σχέσεις; [video]

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔01/03/2015 - 17:29 | Author: Newsroom

Και εκεί που νομίζεις πως…
η ζωή σου έχει ένα ρυθμό και όλα κυλούν έτσι όπως πρέπει να κυλούν, γίνεται ένα μπαμ και διαλύονται όλα!

Γιατί;

Γιατί τελικά όλα δεν είναι όπως νομίζουμε, πάντα πίσω από το κάθε τι κρύβεται αυτό που πολλοί δεν θέλουν να δουν…δεν υπολογίζουμε τις σκέψεις των άλλων ούτε τα θέλω αρκεί να περνάμε καλά εμείς οι ίδιοι.

Δεν είναι έτσι, δεν φτάνει αυτό. Ναι δε φτάνει και ξέρετε γιατί; Γιατί οι άλλοι επενδύουν συναισθήματα μέρες ώρες και σκέψεις.

Δε παίζουμε με αυτά,δεν αξίζει σε κανέναν να παίζουμε με τα συναισθήματα όταν αυτά είναι ολοφάνερα και δεν υπάρχει περιθώριο αμφισβήτησης.

Θα μου πείτε που ξέρεις τι σκέφτεται ο άλλος, δε ξέρω ναι συμφωνώ αλλά πόσο να περιμένεις να καταλάβεις κάτι που τελικά βλέπεις πως δεν έχε τη διάθεση να στο δείξει, να στο δείξει επαναλαμβάνω και όχι απλά να το λέει.

Αυτό συμβαίνει σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

Εργασία: Δουλεύεις, δουλεύεις πολλές φορές και για ένα κομμάτι ψωμί όπως έχουν σήμερα τα πράγματα και το μπράβο ή η επιβεβαίωση της δουλειάς θα έρθει μόνο σε μια κρίσιμη στιγμή ως μέσω να κρατήσεις έναν σωστό εργαζόμενο στη δουλειά, εμ δεν είναι άδικο;

Σχέσεις: Εδώ ξεκινάει το πανηγυράκι, δίνεις, δίνεις πολλές φορές χωρίς να παίρνεις και λες δε βαριέσαι έτσι αισθάνομαι εγώ και έτσι λειτουργώ, για πόσο όμως φίλε μου; Και ξέρεις πια είναι η ειρωνεία ε; Όταν δεν αντέχεις άλλο και έχεις αρχίσει και αδειάζεις δε παίρνεις ούτε μια “συγγνώμη ,δε μπορούσα, είχα άλλες προτεραιότητες, δεν ήσουν αυτό που περίμενα ή ένα ευχαριστώ που τελικά με έκανες να καταλάβω πως δε χωράνε δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη”

Φιλίες: Εδώ τι να πρωτοπείς; Για το ότι τελικά οι φίλοι φαίνονται στα δύσκολα ή ότι τελικά ο καθένας κοιτάει τον εαυτό του και τον απέναντί του τον ακούει μόνο από συνήθεια; Είναι τόσο πολλά αυτά που αλλάζουν όσο περνάει ο καιρός πάνω στους ανθρώπους…

Τα χρόνια αυτά όλοι έχουν στο μυαλό τους και τη καρδιά τους τη λέξη χρήμα όλοι γι αυτό αγωνίζονται χωρίς να σκέφτονται γιατί υπάρχουν οι άνθρωποι, ποιες είναι οι απολαύσεις της ζωής, πως θα περάσουμε όμορφες στιγμές που θα γεμίσουν τις ψυχές μας.

Όλοι μπροστά από ένα λάπτοπ μπαίνοντας στο facebook γεμίζοντας το μυαλό τους με like και ψεύτικες επιβεβαιώσεις.

Δεν είναι αυτό ζωή φίλοι μου και ο λόγος είναι ένας:

” Όταν περάσουν τα χρόνια και η μπογιά μας δε θα περνάει ,όταν περάσει ο χρόνος και τα λεφτά έχουν γίνει πολλά δεν θα υπάρχουν άνθρωποι αληθινοί στο πλάι μας να μας κρατήσουν το χέρι και να μας πουν μια αληθινή κουβέντα γιατί όλη η προηγούμενη ζωή ήταν ψεύτικη”

tro-ma-ktiko

Loading...
  • europalso

    ideascentral