«Ακατάλληλος για ανηλίκους ο… Γουίνι»!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔22/11/2014 - 10:20 | Author: Newsroom

Μετά τα σενάρια για τη ταυτότητα του… Μπομπ του Σφουγγαράκη, ο οποίος για κάποιους είναι ομοφυλόφιλος και επομένως κακό πρότυπο για τα παιδιά (!), ήρθε η σειρά της αξιολάτρευτης στρουμπουλής αρκούδας Γουίνι (Winnie the Pooh).

Έπειτα από απόφαση δημοτικού συμβουλίου στην πόλη Τούσζιν της Πολωνίας, κρίθηκε ακατάλληλος ο Γουίνι, με αποτέλεσμα να μην τοποθετηθούν ομοιώματά του σε κεντρική παιδική χαρά της πόλης.

Ο λόγος; Σύμφωνα με το δημοτικό συμβούλιο ο λιχούδης αρκούδος που τρώει πολύ μέλι και κάνει παρέα με τον φίλο του τον Τίγρη και τον Γουρουνάκι, είναι «ερμαφρόδιτος, χωρίς εσώρουχα» και επομένως κακό πρότυπο για τα παιδιά.

«Είναι ερμαφρόδιτος», τόνισε η δημοτική σύμβουλος, Χάνα Τζατσίμσκα, η οποία άσκησε δριμεία κριτική και στον δημιουργό του δημοφιλούς ήρωα, τον Άλαν Αλεξάντερ Μίλν, υποστηρίζοντας ότι «έκοψε με ξυράφι τα γεννητικά όργανα του Γουίνι, γιατί είχε πρόβλημα με την ταυτότητά του».

Την ίδια στιγμή, κάποιοι από τους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους υποστήριξαν ότι καθώς η αρκουδίτσα είναι ντυμένη μόνο από τη μέση και πάνω είναι ακατάλληλη για τα παιδιά.

Στη θέση του Γουίνι, λοιπόν, το δημοτικό συμβούλιο πρότεινε να τοποθετηθεί στην παιδική χαρά το γνωστό στην Πολωνία αρκουδάκι, Μις Ουσζάτεκ. Άλλωστε, όπως τόνισε ο σύμβουλος Ρίσαρντ Τσίκι, «τουλάχιστον αυτή η αρκούδα είναι ντυμένη από την κορυφή ως τα νύχια».

protothema.gr

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...


  • europalso

    ideascentral