• Ζαχαριάδης: Μπορώ να σας απαντήσω και πώς αναπαράγεται το κολεόπτερο… (Βίντεο)

  ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔24/02/2017 - 10:23 | Author: Newsroom

  Ιδιόμορφη τροπή που κατέληξε στο… κολεόπτερο πήρε το πρωί της Παρασκευής η συζήτηση στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ανάμεσα στους δημοσιογράφους και τον διευθυντή της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριάδη, ο οποίος δήλωσε ότι ως βιολόγος μπορεί να απαντήσει και στην ερώτηση για το πώς αναπαράγεται το κολεόπτερο.

  Η συζήτηση αυτή ξεκίνησε με αφορμή το αν αποσύρθηκε η ερώτηση Φίλη για τα εξοπλιστικά λόγω του κανονισμού λειτουργίας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

  Ο κ. Ζαχαριάδης υποστήριξε ότι από το 2012 ο κανονισμός αυτός προβλέπει ότι γίνεται διαβούλευση στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ πριν κατατεθούν ερωτήσεις. «Κάποιοι το ανακάλυψαν το 2017, το λέω για τον κύριο ή την κυρία που έστειλε το Tweet από όπου διάβασε την είδηση ο κύριος Οικονόμου» συμπλήρωσε κάνοντας λόγο για «σούπερ ανακάλυψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συλλογικές διαδικασίες για την κοινοβουλευτική δραστηριότητα».

  «Στον κανονισμό δεν περιέχεται κάτι άλλο από τη διαβούλευση και τη συζήτηση, δεν υπάρχει καμία αντίληψη περί λογοκρισίας».

  Η τοποθέτηση αυτή του κ. Ζαχαριάδη προκάλεσε τον ακόλουθο διάλογο:

  Δημοσιογράφος: Κρυφτήκατε πίσω από το sms για το θέμα Φίλη και πίσω από τη ΝΔ για την αφωνία Τσακαλώτου

  Ζαχαριάδης: Σήμερα καταθέτουμε ερώτηση για τη φορολογία των αλιέων με 50 υπογραφές

  Δημοσιογράφος: Και για το πώς αναπαράγεται το κολεόπτερο μπορείτε να καταθέσετε ερώτηση με 153 υπογραφές

  Ζαχαριάδης: Επειδή έιμαι βιολόγος μπορώ να σας απαντήσω και πώς αναπαράγεται το κολεόπτερο

  Για την ιστορία τελικά ποτέ στη συζήτηση το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν εξήγησε πώς γίνεται τελικά η συγκεκριμένη αναπαραγωγή.

  Loading...