Χάκερ σε σελίδα του Φ.Ολάντ: «Σας καλώ να σας κεράσω ένα ποτό στο αποχαιρετιστήριο πάρτι μου» (φωτό)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔30/03/2017 - 21:23 | Author: Newsroom

Με ανοιχτό το στόμα έμειναν εχθές, Τετάρτη, οι «φίλοι» του Γάλλου προέδρου στο Facebook, αντικρίζοντας την πρόσκληση που δημοσιεύτηκε από τον επίσημο λογαριασμό του Ολάντ και η οποία τους καλούσε να περάσουν για ένα ποτό από το αποχαιρετιστήριο πάρτι του, στο προεδρικό μέγαρο!

Αν και η ανάρτηση κατέβηκε σε λιγότερο από μια ώρα, η πρόσκληση για το ψεύτικο event που δημιούργησε ομάδα η οποία καλεί σε παραίτηση τον Γάλλο πρόεδρο είχε ήδη κοινοποιηθεί αρκετές φορές, προκαλώντας την προσοχή και την καζούρα των τοπικών ΜΜΕ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το υποτιθέμενο πάρτι του Γάλλου προέδρου θα λάμβανε χώρα (πού αλλού;) στο προεδρικό μέγαρο, στις 7 Μαΐου, όταν δηλαδή θα έχει εκλεγεί ο νέος πρόεδρος της Γαλλίας. Όσο για την ανταπόκριση του κοινού του Facebook, αυτή είναι ήδη αξιοσημείωτη, αφού 1,2 χιλιάδες άτομα έχουν δηλώσει ότι θα πάνε στο γλέντι και άλλα 3 χιλιάδες άτομα το σκέφτονται.

Υπενθυμίζεται ότι και το 2011, ο Νικολά Σαρκοζί είχε υποστεί την ίδια φάρσα, πριν ακόμη ανακοινώσει αν θα είναι ξανά υποψήφιος.

Loading...
  • europalso

    ideascentral