Βαρβιτσιώτης: O διασυρμός που υφίσταται καθημερινά η χώρα μας εντείνεται

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔16/01/2017 - 20:17 | Author: Newsroom

Αιχμηρές δηλώσεις έκαναν οι κ.κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και Γιώργος Γεωργαντάς για το σκάνδαλο περί «χιλιάδων διορισμών που έχει κάνει η Κυβέρνηση με εικονικές θέσεις στα hot – spots»

«Ο εγχώριος και διεθνής διασυρμός που υφίσταται καθημερινά η χώρα μας στο προσφυγικό –

μεταναστευτικό, εντείνεται διαρκώς», σημειώνουν ο Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, και ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, για τη σημερινή ομολογία του Υπουργού αναπληρωτή Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Βίτσα, για τη «φάμπρικα» των χιλιάδων διορισμών που έχει κάνει η Κυβέρνηση με εικονικές θέσεις στα hot – spots.

Στη δήλωσή τους, οι δύο βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρουν τα εξής:

«Στις εικόνες ντροπής και στις καταγγελίες των διεθνών οργανισμών που έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας, ήρθαν τώρα να προστεθούν και οι αποκαλύψεις για χιλιάδες διορισμούς που έχει κάνει η Κυβέρνηση με εικονικές θέσεις στα hot – spots, γεγονός που, σήμερα, ομολόγησε ο Υπουργός αναπληρωτής Εθνικής Άμυνας.

Για τον αρμόδιο Υπουργό κ. Μουζάλα, για το κατάντημα αυτό, συνεχίζουν να ευθύνονται όλοι εκτός από αυτόν.

Από τη μια, του φταίει η αντιπολίτευση και το δήθεν σχέδιο “δολοφονίας χαρακτήρων”, που έχει εκπονήσει εναντίον του.

Από την άλλη, του φταίνε οι διεθνείς οργανισμοί, οι Δήμαρχοι οι κάτοικοι και οι ξενοδόχοι της κάθε περιοχής.

Άραγε, από σήμερα, θα του φταίνε και οι “σύντροφοί” του, που – μόλις πρόσφατα – προστέθηκαν στον μακρύ κατάλογο των καταγγελλόντων;

Για πολλοστή φορά τον προτρέπουμε να αφήσει το παιχνίδι μεταθέσεων των δικών του ευθυνών. Και τον καλούμε να ενεργήσει, επιτέλους, έγκαιρα ώστε η χώρα μας να μη χάσει, εξαιτίας της δικής του ανικανότητας και ανεπάρκειας, και τα χρήματα του ΕΣΠΑ».

Loading...
  • europalso

    ideascentral