Τσακαλώτος σε ΝΔ: Είστε η νόσος που έχει μπερδέψει τον εαυτό της με τη θεραπεία

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔12/04/2017 - 17:14 | Author: Newsroom

«Λέτε σοβαρές ανακρίβειες όταν λέτε ότι τα θετικά μέτρα θα υπάρξουν μόνο αν υπάρξει υπέρβαση στόχων», τόνισε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, απαντώντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Βουλή, όπου τίθενται προς συζήτηση-ψήφιση οι δύο προτάσεις που έχουν κατατεθεί από ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ΝΔ για τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία..

«Οι ακραίες δεξιές δυνάμεις στην Ευρώπη είναι αποτέλεσμα των πολιτικών του ΕΛΚ και των δικών σας», τόνισε ο κ. Τσακαλώτος. Μάλιστα υπογράμμισε: «Είστε η νόσος που έχει μπερδέψει τον εαυτό της με τη θεραπεία».

«Μόνο στο μυαλό σας δεν είστε λαϊκιστές», ανέφερε ακόμη ο υπουργός Οικονομικών. «Βλέπω συνεχώς έναν τρόπο που πολιτεύεστε, που θυμίζει τις χειρότερες εποχές της παράταξής σας», συμπλήρωσε και κατηγόρησε τη ΝΔ ότι το μόνο που έκανε ήταν να βοηθήσει να πάει χειρότερα η οικονομία με το να κατηγορεί την κυβέρνηση για την καθυστέρηση στη διαπραγμάτευση, όταν όλοι στην Ευρώπη παραδέχονταν ότι η καθυστέρηση οφειλόταν στον τσακωμό Γερμανίας – ΔΝΤ.

Loading...
  • europalso

    ideascentral