Το Υπουργείο Παιδείας μηνύει τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Φροντιστών

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔04/04/2017 - 22:59 | Author: Newsroom

Μήνυση σε βάρος του προέδρου της Ομοσπονδίας Φροντιστών καταθέτει το πρωί της τετάρτης ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, Γιάννης Παντής μετά τις δηλώσεις του κ.Βαφειαδάκη που έθεσε θέμα διαβλητότητας των πανελλαδικών εξετάσεων με τη μεταφορά των επαναληπτικών εξετάσεων το Σεπτέμβριο.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Τρίτης το υπουργείο παιδείας, αναφέρεται:

Ο υπό εισαγγελική έρευνα πρόεδρος της Ομοσπονδίας Φροντιστών Ελλάδας κ. Ι. Βαφειαδάκης επιχείρησε σήμερα με δηλώσεις του σε ιστότοπο να θέσει θέμα αδιάβλητου των Πανελλαδικών Εξετάσεων είτε διαστρεβλώνοντας, είτε αποκρύπτοντας ουσιώδη στοιχεία της ανακοίνωσης του Υπουργείου, είτε ακόμη εικάζοντας μελλοντικές ανακοινώσεις χωρίς να περιμένει τη νομοθετική ρύθμιση του Υπουργείου που διασφαλίζει απόλυτα την ισονομία και την ισότητα των ευκαιριών των υποψηφίων.

Επειδή το θέμα είναι σοβαρό, αύριο το πρωί ο Γ.Γ. του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Γιάννης Παντής θα επισκεφθεί την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά.

Το Υπουργείο έχει την υποχρέωση να περιφρουρήσει τους χιλιάδες υποψήφιους μαθητές από τυχοδιωκτικές συμπεριφορές και θα το πράξει σε κάθε περίπτωση.

Loading...
  • europalso

    ideascentral