Τα στατιστικά πανελληνίων 2017 οδηγός για τις βάσεις 2017

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔03/07/2017 - 10:37 | Author: Newsroom

Τα θα δημοσιευτούν τη Δευτέρα σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας και θα δώσουν μια πρώτη εικόνα εκτίμησεων για τις   –  Το myschool θα ενημερωθεί με τους γραπτούς βαθμούς των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017, την Τετάρτη 5/7/2017 ή την Παρασκευή 7/7/2017, προκειμένου να εκτυπωθούν οι βεβαιώσεις συμμετοχής των υποψηφίων.

Σήμερα Δευτέρα τα στατιστικά Πανελλαδικών – Τα που θα δώσουν μια πρώτη αξιόπιστη εικόνα της κίνησης για τις βάσεις 2017 αναμένονται την Δευτέρα σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας.
Μπορεί τα ζητούμενα στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης να «δίχασαν», με τους υποψηφίους να δίνουν μάχη με το χρόνο για να αντεπεξέλθουν, όμως υπήρξαν κάποιοι στις φετινές Πανελλαδικές που έγραψαν 20.

Η αγωνία για τις εισαγωγικές εξετάσεις έληξε με την ανακοίνωση των βαθμολογιών των . Αν και τα στατιστικά που θα δώσουν μια πρώτη εικόνα της κίνησης των αναμένονται από Δευτέρα, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πολλές εκπλήξεις, κυρίως δυσάρεστες για τους υποψηφίους.

Η συνολική εικόνα των επιδόσεων είναι αυτή που θα καθορίσει την πορεία των , επομένως ακόμα κι αν οι υποψήφιοι δεν πέτυχαν υψηλές επιδόσεις, έχουν πολλές πιθανότητες να πετύχουν την εισαγωγή τους ακόμα και σε δημοφιλείς σχολές.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» η έκθεση φαίνεται να δυσκόλεψε ένα μεγάλο ποσοστό των υποψηφίων, στα Μαθηματικά σημειώθηκαν πολύ χαμηλές βαθμολογίες, ενώ και σε άλλα μαθήματα υπήρξαν δυσάρεστες εκπλήξεις για τους υποψηφίους.

Οπως κάθε χρόνο, υπήρξαν μαθητές που ξεχώρισαν πετυχαίνοντας υψηλές βαθμολογίες παρά το υψηλό επίπεδο δυσκολίας που χαρακτήρισε φέτος τα θέματα σε όλες τις κατευθύνσεις. Τα 18άρια και τα 19άρια των υποψηφίων επηρεάζουν τις επιλογές που θα κάνουν στη συμπλήρωση του μηχανογραφικού τους, όμως υπάρχουν και οι περιπτώσεις παιδιών που επιμένουν στις αρχικές τους επιλογές, ακόμα κι αν οι πόρτες των πιο δημοφιλών σχολών έχουν ανοίξει διάπλατα γι’ αυτούς χάρη στις επιδόσεις τους.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υπολογίζουν τα μόρια που προκύπτουν από τη βαθμολογία τους στην διεύθυνση https://markcalc.it.minedu.gov.gr/.

Δείτε οδηγίες για το μηχανογραφικό 2017.

Από την Πέμπτη 6-7-2017 και μετά, όλοι οι υποψήφιοι στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ) ως και την Παρασκευή 14-7-2017. Η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο.

Για τους υποψηφίους των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ των Διευθύνσεων Λέσβου και Χίου που συμμετέχουν στις υπολειπόμενες εξετάσεις, θα ανακοινωθούν οι βαθμοί το συντομότερο δυνατόν.

Δευτέρα 3-7-2017  ολοκληρωνεται η αγωνία σχετικά με τις επιδόσεις στις πανελλήνιες καθώς ανακοινωνονται τα για τις φετινές βαθμολογικές επιδόσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Loading...
  • Δίκτυο ανεξάρτητων διαφημίσεων
    loading...
  • europalso

    ideascentral