Τα “πληρωμένα πιστόλια” του Μαξίμου εξόργισαν την ΝΔ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔05/02/2017 - 00:09 | Author: Newsroom

Σε «πληρωμένα πιστόλια του Μεγάρου Μαξίμου» αποδίδει με ανακοίνωση-καταπέλτη η Νέα Δημοκρατία δημοσίευμα της εφημερίδας Documento και επακόλουθη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η ΝΔ κάνει λόγο για ανθρώπους που βυθίζουν την πολιτική ζωή «στο βούρκο» και συνδέει άρρηκτα τον εκδότη της εφημερίδας Κώστα Βαξεβάνη με τον ίδιο τον πρωθυπουργό, τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά αλλά και τον διεκδικητή τηλεοπτικής άδειας Καλογρίτσα.
«Βαξεβάνης, Καλογρίτσας, Τσίπρας και Παππάς είναι ένα και το αυτό […] Τους πληρωμένους εκτελεστές συμβολαίων θα τους κρίνει η Ελληνική Δικαιοσύνη. Τους πολιτικούς τους καθοδηγητές θα τους κρίνει ο Ελληνικός λαός», αναφέρει αιχμηρά η ΝΔ.

Απαντώντας στους ισχυρισμούς του δημοσιεύματος για τη σύζυγο του κ. Μητσοτάκη, η αξιωματική αντιπολίτευση σχολιάζει σκωπτικά πως οι υπαίτιοι «έφτασαν στο σημείο αφήσουν χυδαία υπονοούμενα για την προσωπική ζωή του προέδρου της ΝΔ», ουσιαστικά ισχυριζόμενοι πως η άλλοτε διάσταση με τη σύζυγό του σκηνοθετήθηκε με στόχο τη μη δήλωση ενός ακινήτου στο Παρίσι.

Το ακίνητο είχε αγοραστεί από την ίδια και είναι δηλωμένο στην γαλλική Εφορία, αποσαφηνίσει η ΝΔ.

Loading...
  • europalso

    ideascentral