Τα έπαθλα της μεγάλης κλήρωσης στη λοταρία των αποδείξεων

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔23/12/2017 - 19:20 | Author: Newsroom

10.000 τυχεροί φορολογούμενοι θα κερδίσουν 1.000 ευρώ ο καθένας στην λοταρία αποδείξεων που ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών μαζί με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων για την παραμονή των Χριστουγέννων.

Στις 24 Δεκεμβρίου, η νέα μεγάλη φορολοταρία. Στην κληρωτίδα θα μπουν οι λαχνοί που αντιστοιχούν στις ηλεκτρονικές συναλλαγές που πραγματοποίησαν οι φορολογούμενοι στο 9μηνο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου καθώς και αυτοί που αντιστοιχούν στις συναλλαγές του Νοεμβρίου.

Έτσι, την παραμονή των Χριστουγέννων το υπουργείο Οικονομικών θα μοιράσει 10.000.000 ευρώ σε 1.000 τυχερούς φορολογούμενους.

Στις 10 διαδοχικές κληρώσεις θα κληρωθούν 1.000 τυχεροί σε κάθε μία από αυτές, δηλαδή 10.000 συνολικά, οι οποίοι κερδίζουν από 1.000 ευρώ.

Αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος είναι εξαιρετικά τυχερός μπορεί να κερδίσει και στις 10 κληρώσεις, άρα να κερδίσει 10.000 ευρώ. Το όριο για τον ένα τυχερό λαχνό ισχύει για κάθε μία κλήρωση ξεχωριστά. Έτσι αφού θα γίνουν 10 ξεχωριστές κληρώσεις, μπορεί κάποιος να κερδίσει ακόμη και 10.000 ευρώ.

Σε αυτές τις κληρώσεις συμπεριλαμβάνονται οι συναλλαγές με κάρτες και ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής των μηνών Ιανουαρίου έως και Σεπτεμβρίου καθώς και του Νοεμβρίου. Η κλήρωση για τις συναλλαγές του Οκτωβρίου έγινε στις 30 Νοεμβρίου, ενώ η κλήρωση για τις συναλλαγές του Δεκεμβρίου θα γίνει στο τέλος Ιανουαρίου.

Πριν από τη διενέργεια των κληρώσεων θα αναρτηθούν σε εφαρμογή στο διαδικτυακό τόπο της ΑΑΔΕ (www.aade.gr) το πλήθος των λαχνών που αντιστοιχούν σε κάθε φορολογούμενο. Η πρόσβαση επιτυγχάνεται με τους κωδικούς που διαθέτουν οι χρήστες για όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΑΑΔΕ.

Όσοι κληρωθούν θα πρέπει να σπεύσουν να δηλώσουν τραπεζικό λογαριασμό μέσω της εφαρμογής του Taxis, ώστε να τους καταβληθεί το ποσό.

Τα χρηματικά έπαθλα του Προγράμματος Δημοσίων Κληρώσεων είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Το πρόγραμμα Δημοσίων Κληρώσεων είναι ένα πρόγραμμα του υπουργείου Οικονομικών που διενεργείται με τη συνεργασία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων με στόχο την επιβράβευση των πολιτών και την ενίσχυση των κινήτρων για τη χρήση του ηλεκτρονικού χρήματος που με τη σειρά του συμβάλλει στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.

Loading...
  • europalso

    ideascentral