ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Κ.Μητσοτάκης να ξεκαθαρίσει τη θέση του σχετικά με τη διαπραγμάτευση»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔12/02/2017 - 18:43 | Author: Newsroom

«Ο κ. Μητσοτάκης να ξεκαθαρίσει τη θέση του σχετικά με τη διαπραγμάτευση», σημειώνει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Θέτει το ερώτημα προς τον πρόεδρο της ΝΔ, εάν στην αυριανή συνάντησή του με την Γερμανίδα Καγκελάριο θα πει εκείνο που έχει δηλώσει δημόσια ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, να μην κλείσει τίποτα, αρκεί να πέσει η κυβέρνηση.

Αν όχι, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, οφείλει να αποπέμψει άμεσα τον κ. Γεωργιάδη από τη θέση του.

Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «σήμερα, ο κ. Βλάχος δήλωσε δημόσια τη διαφωνία του με τη δήλωση του κ. Γεωργιάδη για το μη κλείσιμο της αξιολόγησης» και σχολιάζει πως «εντούτοις, δυστυχώς για τον κ. Βλάχο, αλλά και για τη χώρα, αυτή είναι η επίσημη θέση της ΝΔ».

«Τη στιγμή που ακόμα και ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν μιλά ευθέως για την ανάγκη άμεσης ολοκλήρωσης της αξιολόγησης διότι ελλοχεύει κίνδυνος για τη σταθερότητα της Ευρώπης, ο κ. Μητσοτάκης ζητάει εκλογές και ο αντιπρόεδρός του εκλαϊκεύει τη γραμμή: να μην κλείσει τίποτα, αρκεί να πέσει η κυβέρνηση», συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και υπογραμμίζει:

«Αυτό θα ζητήσει αύριο από την κ. Μέρκελ; Αν ναι, ας το πει καθαρά. Αν όχι, οφείλει να αποπέμψει τώρα, πριν ταξιδέψει στο Βερολίνο, τον κ. Γεωργιάδη από τη θέση του αντιπροέδρου της ΝΔ».

Loading...
  • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    europalso

    ideascentral