Προνοιακά επιδόματα: Ημερομηνίες πληρωμής ανά δήμο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔14/01/2017 - 10:38 | Author: Newsroom

Από 12 έως 25 Ιανουαρίου 2017 θα τα για το δίμηνο Νοέμβριος – Δεκέμβριος 2016 από τους δήμους στος δικαιούχους όλης της χώρας. όλες οι ημερομηνίες που ανακοινώνουν οι δήμοι της χώρας για τα προνοιακά επιδόματα Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, σήμερα Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, η καταβολή στους 1295 δικαιούχους του προνοιακού επιδόματος 6ου διμήνου 2016 (Νοέμβριος- Δεκέμβριος) από τη Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού.

Ο Δήμος Κορυδαλλού ανέλαβε πρόσφατα τη σχετική αρμοδιότητα και ολοκλήρωσε ταχύτατα τις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε τα χρήματα να φτάσουν εγκαίρως στους δικαιούχους.

Από τη Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας δήμου Θεσσαλονίκης, ανακοινώνεται ότι οριστικοποιήθηκε η διαδικασία πληρωμής των προνοιακών επιδομάτων του διμήνου ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016.
Ως ημερομηνία έναρξης πληρωμών ορίζεται η 18/1/2017 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ, σύμφωνα με το νέο τρόπο πληρωμής (ΔΙΑΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΣ Α.Ε.).

Την ερχόμενη Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017 θα ξεκινήσει η πληρωμή των Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου για τον Δήμο Αγρινίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας.

Από την Αντιδημαρχία Οικονομικών και την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής ανακοινώνεται ότι: Η πίστωση λογαριασμών 3.087 δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων μονίμων κατοίκων του Δήμου Ηρακλείου για το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2016, θα ξεκινήσει την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017.

Από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Χανίων ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017 θα καταβληθούν τα , διμήνου Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου, στους δικαιούχους του Νομού Χανίων.

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λαμιέων σας ενημερώνει ότι τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 αρχίζει η καταβολή στους δικαιούχους του 6ου Διμήνου των Προνοιακών Επιδομάτων (Νοέμβριος- Δεκέμβριος) από τις κατά τόπους συνεργαζόμενες με τους δικαιούχους Τράπεζες.

H Διεύθυνση Koινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Παλλήνης ενημερώνει ότι η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων του διμήνου Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2016, θα γίνει τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017.

Από την Αντιδημαρχία Υγείας, Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων γνωστοποιήθηκε ότι τα προνοιακά επιδόματα στους δικαιούχους, θα καταβληθούν την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017.

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης σας ενημερώνει πως η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων για τους δικαιούχους – κατοίκους της Νέας Σμύρνης θα γίνει την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017.

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Αθλητισμού ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους δημότες ότι τα προνοιακά επιδόματα θα καταβληθούν στους δικαιούχους την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017.

Στις 12 Ιανουαρίου θα γίνει η πληρωμή για τα επιδόματα πρόνοιας στους δικαιούχους απο τον Δήμο Κηφισιάς.

Ο Δήμος Λαρισαίων μέσω του Αντιδημάρχου Οικονομικών διαβεβαιώνει πως για την καταβολή των προνοιακών επιδομάτων έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και τα χρήματα θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017.

Με ανακοίνωσή της η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Ελευσίνας γνωστοποιεί ότι η πληρωμή των προνοιακών επιδομάτων θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017. Διευκρινίζεται ότι αφορά το δίμηνο Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2016.

Πληρώνονται τα προνοιακά επιδόματα Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2016

Στις προσεχείς ημέρες θα είναι διαθέσιμα στους λογαριασμούς των δικαιούχων τα χρήματα που αντιστοιχούν στα προνοιακά επιδόματα Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2016, καθώς ο Δήμαρχος υπέγραψε σχετικά εντάλματα, σήμερα Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017. Το συνολικό ποσόν ανέρχεται σε 1.592.224,52 ευρώ και αφορά στους δικαιούχους όλης της Μεσσηνίας, καθώς ο Δήμος Καλαμάτας, μέσω της Διεύθυνσης Πρόνοιας, εξυπηρετεί όλο το Νομό.

dikaiologitika.gr/

Loading...
  • europalso

    ideascentral